Skocz do zawartości

Gdy site mówi dobranoc ...

Roxy

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio Google ma spore zawirowania odnośnie site na różnych DC, skoki site są naprawdę duże sam mam pare stron gdzie site waha się miedzy 200 a 200k :)
Mam dokładnie to samo ;)

Dodatkowo, bardzo duże różnice przy podawaniu z/bez https:// ;)

U mnie to samo

Nie licząc ogromnego spadku wcześniej( 15-20k)

jest albo 4,270 albo 42,700 :)

z site w ogóle cos się ostatnio dzieje co chwile są wahania bynajmniej u mnie strona raz ma 90 000 za chwilę 100 000 a jeszcze 2-3 dni temu miała 17 000 z innymi stronami mam to samo pod warunkiem że ich site jest około 1000 i więcej non stop wahania natomiast ze stronami do 20 podstron nie ma żadnych problemów (indeksacja pozycje w normie). Indeksacja nowej subdomeny z 15 podstronami to niestety 2 dni i szybciej google nie chce mi jej przyjąć choć wczoraj mnie G zaskoczyło bo nową domenę z site złapało w niecałe 24h

Widze, że mój temat trochę "zboczył" z kursu jak to na forach bywa. Szczególnie ostatnie wpisy mają charakter Google Dance a nie problemów wycinaniem z indeksu G sukcesywnie stron.

Problem jest jeden - jeśli masz site powiedzmy 900 K i po 1,5 miesiąca spada Ci do 100 K sukcesywnie co dziennie to jest zupełnie inny problem niż opisywany wyżej przez was koledzy. O przypadkach skoków indeksu też się teraz dużo piszę na forach/bloga, może to Coffein może nie zobaczymy.

Chciałem zaczerpnąć informacji czy ktoś ma jeszcze takie przypadek jak ja.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności