Skocz do zawartości

patrykkosin.pl

patk

Rekomendowane odpowiedzi

Witam wszystkich. Ja tutaj nowy :-) Forum przypadkiem znalazłem, a przy okazji, w związku z tym, że popełniłem swoją stronę właśnie, chciałbym się wystawić na Waszą bezwzględną i druzgocącą krytykę :-) Zapraszam do oceniania: www.patrykkosin.pl

Pozdrawiam,

P.

patrykkosin.pl | fotografia ślubna, portretowa, reportażowa, reklamowa

Jes naprawde dużo sposobów, zeby umieścić na stronie słowa kluczowe

... A jakie - poza dobrym opracowaniem treści (bo nad tym pracuje na bieżąco)? Bo nie ukrywam, że o to właśnie chodziło - żeby upchnąć tego jak najwięcej :-)

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Witam raz jeszcze. Oceniania ciąg dalszy... Tym razem podstrona (która wkrótce może doczeka się domeny lub przynajmniej subdomeny). Miażdżąca krytyka mile widziana :-) Strona tymczasowo jeszcze w wersji BETA. Zapraszam: www.patrykkosin.pl/patk

Raczej pod górkę :) Strona wszak efektowna, jednak z nawigacją tragedia oraz klimatem horroru odstraszysz większość klientów o gołębim sercu :hmmm: I ten validator to byś sobie darował, albo chociaż daj nofollow w linki, bo po co Ci dodatkowe wychodzące ? :P

Krótko mówiąc postaw lepiej na czytelność strony niż bajeranckie efekty, bo przecież chcesz zarobić na pstrykaniu fotek a nie na straszeniu ludzi :P. Na koniec również dodam, że flashowa galeria to też z deka nieporozumienie.

Pozdrawiam. Adam.

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

Już się tłumaczę:

zielony_gremlinek:

1. Czemu wszyscy się czepiają nawigacji? Guziczki duże, trafić łatwo. "Kontakt" i reszta też widoczne. Na dole mapa strony. Ja nie kum kum :-)

2. A tam, fajnie tak mieć świadomość, że strona się waliduje. A patrząc na inne strony, które ze standardami czasem nie mają nic wspólnego... warto się pochwalić. Zwłaszcza, że sama strona, to też portfolio.

3. Podobno posiadanie linków wychodzących też ma wpływ na pozycjonowanie.

4. Jest przecież czytelnie... yyyy... chyba :-)

5. Poważnie są tu bajeranckie efekty? :-) Stronka jest lekko horrorowa, ale także ukryta. Komercyjna wersja jest jawna :-)

6. Flashowa galeria taka, bo: darmowa, łatwa, użyteczna i obsługiwana przez quasi-CMS... czyli Picasę :-)

katalogi-internetowe:

"Wypozycjonować"... łatwo powiedzieć ;-)

• 4 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności