Skocz do zawartości

Najlepsze spisy katalogów

Bremes

Rekomendowane odpowiedzi

Od jakiegoś czasu staram się wypromować mój katalog. Średnio mi to idzie, ale jakoś idzie. W internecie szukałem jakichś spisów katalogów. Niestety mało jest tych dobrych, większość to po prostu zwykłe katalogi stron o tematyce pozycjonowania. Chciałbym się zapytać forumowiczów, jakie znają prawdziwe spisy katalogów, do których zaglądają pozycjonerzy? Jak narazie znalazłem tylko ten spis. Wiem, że tam zaglądają pozycjonerzy, lecz domyślam się, że nie wszyscy, więc szukam podobnych spisów.

Z góry dzięki za pomoc. :)

regulamin

https://www.spiskatalogow.info/

Ten który podałeś sam, czyli spis Mara, jest najlepszy :)

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

toplisty działają na zasadzie zliczania ruchu w twoim katalogu - tam sie nei da wypromowac poza katalogiseo.info gdzie na pewno mozna kupic reklame :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Przede wszystkim wrzuć go w stopkę:) Promocja gwarantowana.

A jeżeli chodzi o spisy to większość używa spisu Mara, choć ostatnio sporo tam bubli. Najbardziej zadbane katalogi są na https://promujserwis.pl/ więc tam koniecznie zgłoś swój.

Aby wypromować katalog stron nie koniecznie trzeba korzystać tylko ze spisów katalogów itp. Najważniejsze jest to, że jak zrobisz wartościowy katalog stron, to zacznie się on sam promować... bo będą mieli z niego korzyści.. i nie mówię tylko o tym, że ktoś będzie linkował swoje wpisy. Ale będzie on trafiał na prywatne spisy... itp.

Jak również katalog możesz promować ja każdą inną stronę, czy o poprzez dodawanie go do katalogów, wymianie linków, presell page, polecać go na forach czy też np. zrobić otoczkę wokół katalogu w postaci jakiegoś portalu itp.

Przede wszystkim wrzuć go w stopkę:) Promocja gwarantowana.

A jeżeli chodzi o spisy to większość używa spisu Mara, choć ostatnio sporo tam bubli.[/url] więc tam koniecznie zgłoś swój.

Jakoś znajdujących się tam katalogów głównie zależy od odwiedzających, wysłanie raportu to zaledwie kilka sekund.... a każdy raport jest rozpatrywany codziennie.. więc czasem wystarczy odrobinę dobrych chęci.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności