Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Powinno być zabezpieczenie procentowe, np. 10% czyli jak ktos ma 100k to musi 10k miec zapasu :D I spałbym spokojnie jako klient hehe.

Tyle ze pewnie wzrosłaby cena u niektórych [tych, ktorzy dotychczas nie robili zapasow]..

Edytowane przez Anpremio

jak juz jestesmy przy dyskusji to ja pozwole sie podzielic swoimi rozwazaniami..

patrzac z jednej strony na bezpieczenstwo klientow ale z drugiej na strone podazy,

to ja bym byl za rozwiazaniem ze mozna wypozyczac %pkt (jaki to do ustalenia) ale wszystkich a dopoki sie punktow nie przeleje mozna z nich normalnie korzystac.

Bo ja np dopiero buduje zaufanie do siebie i (akurat w gotlinku) mimo ze mam niska cene to nie bardzo mam zainteresowanie, obawiam sie ze podobnie moze byc w seomatiku,

I teraz jesli chce wystawic punkty to nie moge ich praktycznie uzywac (w gotlinku jedynie 10% uzywanych mozna dodatkowo wystawic), nie mowiac o tym ze punktow wciaz mi przybywa :P

a fajnie by bylo gdybym mial jednak mozliwosc wystawic punkty na gieldzie

Do tego sa pewnie jeszcze klienci ktorzy nie chca sie rozmieniac na drobne i nawet nie zwracaja uwagi na oferty po 100k pkt

tak wiec albo moge mniej oferowac pkt albo wiecej punktow musze trzymac zamrozonych, zadna z sytuacji nie jest dla mnie korzystna i dla potencjalnego klienta chyba tez nie

Plugin Wordpress wyświetlający linki w sidebarze

Plugin i instrukcja obsługi do znalezienia tutaj:

Widget Seomatik

Wersja 0.0.1 - wszelkie błędy proszę zgłaszać w komentarzach pod wpisem z aktualną wersją.

Proszę o testy.

Pozdrawiam,

Sławomir Siudek

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

tak wiec albo moge mniej oferowac pkt albo wiecej punktow musze trzymac zamrozonych, zadna z sytuacji nie jest dla mnie korzystna

Witaj,

W GotLink'u liczba możliwych wystawianych punktów zależna jest od "gwiazdki" -w przypadku tej największej masz możliwość wystawienia oferty składającej się z wolnych punktów oraz 90% punktów używanych. A żeby zdobyć gwiazdki trzeba być bardziej konkurencyjnym od kolegów co jest korzystne dla kupujących ale jest to zrozumiałe ze względu na fakt że wtedy i oni ponoszą większe ryzyko transakcji...

W SeoMatik'u można wystawić tyle punktów ile ma się wolnych - biorąc pod uwagę że w innym przypadku dochodziłoby do tego że w momencie znalezienia kupca nagle wycofywałbyś swoje linki co skutkowałoby spadkiem punktacji na stronach na których te linki były a w konsekwencji destabilizacją punktacji innych użytkowników...

:)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

W dalszym ciągu każdy kto jeszcze dysponuje serwisami spełniającymi kryteria systemu może uzyskać pełne zalinkowanie domeny w ciągu kilkudziesięciu godzin od momentu jej aktywacji w systemie - aktualne zapotrzebowanie użytkowników na nowe lokalizacje:

5de5b7883949d9d6b22efe5196c3fe61_1.jpg

:)

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

• 4 tygodnie później...

W tych drugich został już naliczony bonus za niską liczbę linków wychodzących, +25%.

Uwaga!

Na forum rozpoczynamy publikację zdjęć związanych pozytywnie z systemem – liczymy na waszą kreatywność - za najlepszą, przewidujemy nagrody - https://www.seomatik.pl/forum/topic/1870-publikacje-na-temat-systemu-nagrody/

8c3e92b3a4e6205fd628e564a4771fe7_2.jpg

Pozdrawiamy, Administracja SeoMatik.pl

Patrząc od wewnątrz to efekt zmian wymagań w systemach i wypadnięcie tych najsłabszych serwisów - patrząc na 3 najpopularniejsze swle to widać że wprowadzenie orderów w jednym z nich spowodowało wypadnięcie z rynku w każdym z tych swli ok 10k tych "najsłabszych". Działanie nie może dziwić gdyż jeśli 1k serwisów wypadających generuje punktów ledwo tyle co 10 innych wartościowych domen to przedłużanie tych pierwszych nie ma żadnego uzasadnienia :)

Na dzień dzisiejszy:

- w zasobach systemu znajduje się 775 milionów zapełnionych zaindeksowanych lokalizacji :)

- w cenie 1 grosza otrzymujesz średnio 100 zaindeskowanych linków w Google :)

- zgłaszany popyt w systemie opiewa na ok 150 mln nowych lokalizacji dzięki czemu nowo dodawane serwisy w deficytowych kategoriach, uzyskują bardzo szybki przydział linków do poziomu 100% :)

Edytowane przez SeoMatik.pl

Prędzej czy później cena lokalizacji musi wzrosnąć - nie da się w nieskończoność oferować ich w cenie 1 grosza (za 100 zaindeskowanych linków) gdy u konkurencji koszt jest 1000 razy wyższy.

Natomiast czy się nie opłaca dodawać to już można dyskutować - każdy musi sam sobie odpowiedzieć czy tu chodzi o ceny czy o kryteria systemu. W pierwszym przypadku ceny wzrosły o 300% w ciągu roku więc gdyby nie chodziło o czynnik jakościowy to niewątpliwie zostalibyśmy zalani nowymi serwisami :)

Kryteria kryteriami ale wez zainwestuj w 30 domen - zrobisz 120 serwisów. Każdy skromnie z nich uciuła 4000 pkt to masz 480k pkt na m-c czyli 500zł. W ciagu roku masz 6000 zeta z 30 domen. Jakim cudem liczysz, że sie nie opłaca? Mam jeszcze 2-3 letnie serwisy, a z nich po 10-15k pkt, hehe...

A wez sobie teraz przelicz jak są tacy co maja nie 30 domen tylko 3000, widać to po bonusach o jakich wartościach mówimy. Wiec w tym kontekscie to jeszcze tak dobrze nie bylo i sie dziwie, ze ktos pcha gdzies serwisy po systemach w ktorych placze ze nie przydziela mu linkow jak tu masz monetyzacje wlasciwie od reki. Swojej oferty juz od miesiaca nie mam na gieldzie wysatwionej, bo jestem wyprzedany lacznie z rezerwami, a w systemie ciagle brak miejsc... brak miejsc... brak miejsc... i jeden przebija drugiego cenami za punkty wiec i ceny ciagle rosna i rosnac beda, bo roznica miedzy swlami w tym temacie to jak miedzy rowem marjanskim a kanionem kolorado.

• Like 2

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com