Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Co Ty za glupoty opowiadasz. Czy jak idziesz do sklepu to dostajesz coś za darmo? Logicznie myśląc jak nie masz punktów na link musisz go utracic. Znasz system ktory rozdaje linki za darmo? Co Ty w oogle za bzdury wypisujesz. Ktory system by przetrwal rozdajac linki bez pokrycia punktowego...

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Waszyn zamysłem jest ściągniecie jak najwiekszej ilosci domen aby móc sprzedawać linki nie dając właścicielom stron na które są ładowne linki nic w zamian no może wtedy jak zapłacą za linkowanie.taka jest prawda.

Co Ty za glupoty opowiadasz. Czy jak idziesz do sklepu to dostajesz coś za darmo? Logicznie myśląc jak nie masz punktów na link musisz go utracic. Znasz system ktory rozdaje linki za darmo? Co Ty w oogle za bzdury wypisujesz. Ktory system by przetrwal rozdajac linki bez pokrycia punktowego...

To jesli ktoś wycofa link z twojej strony bo musi nie to ze mu się niepodoba to ty masz ponosić konsekwencje tego ?, Zastanów się trochę nie widzisz ze to dą celowe działania aby obniżyć punktacje dla ciebie, poczekaj a zobaczysz co się dalej bedzie działo.

U: -6% takich wpisów pojawi się mnustwo na twoim koncie aż do sytuacji kiedu będzie -200 czy ileś tam procent.

Sorki nie spojrzałem w stopkę

Sprzedam punkty: Gotlink.pl, SeoMatik.pl - wystawiam faktury VAT.

Edytowane przez krzysiekmat

Zarabianie na stronie kilka sposobów monetyzacji strony lub bloga

hurtownia odzieży  damskiej i męskiej  - Międzynarodowy portal randkowy

krzysiekmat

Strona id 738559 która ma -6% zobacz jak się otwiera - na 5 pomiarów, czas otwarcia od 5 sekund do ponad 60 sekund.

Strona id 723980:nginx error! The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. (od 17 minut)

Dziwisz się że ktoś nie chce tam trzymać linków i wycofuje? - stron na które nie może się dostać użytkownik sprawdzający swój link bądź Google nie powinno być w systemie i powinny jak najszybciej zostać wyeliminowane poprzez automatyczne zarządzanie jakością.

Edytowane przez SeoMatik.pl

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Tylko jest taka róznica że jest to domen główna nie www.domena.domena. domena.pl gdzie koszt umieszczenia linku jest bajoński.Po drugie kazdy serwer może mieć problemy.

dla przykładu motel.ctpet.ustka.pl strona unranked koszt umieszczenia linku na podstronie P:141

wartościowa strona a takich stron jest pełno nie bede tutaj przytaczał więcej przykładów

aby link został uznany za usunięty musi być usunięty pojedyncza - sprawdziłem i tylko tak system zalicza usunięcia, czyli jeśli komuś brakuje punktów i usuwa linki system lub przez automaty - nie są zliczane usunięcia

odnośnie strony którą podałeś - site : 2470 - dobra strona w tym zakresie, na pewno z niej bym nie usunął linka, treść dla mnie nie ma znaczenia

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

krzysiekmat, każdy użytkownik i każda domena podlega pod ten sam algorytm. Nic nie poradzę że od początku zawsze nie zgadzały Ci się punkty, że było ich za mało, że koszt linków za duży - niestety nic nie poradzę na to. Wskaźnik "U" to ocena innych użytkowników którzy oceniają Twoją stronę. Naprawdę nie chcę Cię zmuszać do czegoś co Ci nie odpowiada tak samo jak nie mogę oczekiwać że ktoś będzie chciał trzymać linki na serwerach które mają problemy. Wszystko masz opisane, ceny linków, przyznawane bonusy za strony i nikt specjalnie dla Ciebie nie będzie Tobie nic zwiększał ani zmniejszał.

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Ale ja nie chcę aby ktoś mi coś zwiększał w liczbie punktów jak narazie z tego co widzę to jest zwiekszana liczba punktów za linki. wykasowywane obecne a ładowane nowe po wyższych kosztach.

krzysiekmat

Strona id 738559 która ma -6% zobacz jak się otwiera - na 5 pomiarów, czas otwarcia od 5 sekund do ponad 60 sekund.

Strona id 723980:nginx error! The page you are looking for is temporarily unavailable. Please try again later. (od 17 minut)

Dziwisz się że ktoś nie chce tam trzymać linków i wycofuje? - stron na które nie może się dostać użytkownik sprawdzający swój link bądź Google nie powinno być w systemie i powinny jak najszybciej zostać wyeliminowane poprzez automatyczne zarządzanie jakością.

Ja nie wiem gdzie wy te testy przeprowadzacie ? chyba na własnym komputerze.

Ja sprawdzałem tutaj https://tools.pingdom.com/fpt/

a to wynik

Page size

88.7kB

Load time

1.41s

Requests

34

Perf. grade

92/100

Witaj,

Ten system nie utrzymuje linków na niezaindeskowanych stronach, więc usunięcie starej lokalizacji wiążę się z przydzieleniem nowej. Proces goldowania trwa wręcz od paru lat więc dowiesz się w nim iż kiedyś system w ramach domeny przydzielał do 1500 różnych linków, później schodził niżej np do 800 (obecnie statlink) a w tej chwili jest to tylko 90 różnych linków w ramach danego serwisu. Rozumiem że dziwi Ciebie fakt że im mniej różnych linków w ramach domeny a więcej miejsc jego występowania (obecnie link gwarantowany powielony jest 150 razy w ramach domeny) tym koszt wyższy? O każdym zachodzącym procesie w Systemie znajdziesz informacje na PiO oraz forum systemowym, newsach.... - wystarczy tylko poczytać bo rzeczy których nie rozumiesz były na pewno już wielokrotnie wyjaśniane.

Skorzystałem z Twojego narzędzia żebyś był zadowolony:

dea27a387caa77894660da47dabf69bf_1.jpg

Kwestia działania Twoich stron, Twojej punktacji... uważam że została wyjaśniona.

Edytowane przez SeoMatik.pl

Uwaga!

Od 31 lipca, linki gwarantowane powielane są na co 17-ej podstronie, oznacza to że link gwarantowany emitowany jest średnio na 140 zaindeksowanych podstronach danego serwisu.

Zmiana ta oznacza również, że w ramach całego serwisu system wyświetla maksymalnie 85 różnych linków (standardem w uznawanych za dobre systemy i nie uznawanych za farmy linków jest poziom 800 różnych linków!).

Uwaga!

Zgodnie z zapowiedzią, od 1 sierpnia limit subdomen został obniżony z 3 do 2. Dla przypomnienia 1 października z 2 na 1, a od 1 grudnia system SeoMatik.pl zaprzestaje przyjmowania do swoich zasobów subdomen.

Witajcie!

Od sierpnia została rozbudowana informacja znajdująca się w szczegółach linku.

Pierwszą z nich jest prezentacja liczby lokalizacji. Zmiana polega na przejściu ze skali arytmetycznej na logarytmiczna - ta druga zachowuje takie same odległości w ujęciu procentowanym (względnym). Jeśli zmianę liczby lokalizacji z 2 do 4 dzieli na wykresie 2 cm, to również wzrost ze 100 do 200 oznaczać będzie przesunięcie się w górę o 2 cm. W obydwu wypadkach ilości lokalizacji zmieni się o 100%. Ten sposób prezentacji pozwala wizualnie prowadzić obserwację jaki jest realny progres zdobywania linków do strony w danym okresie czasu.

74754aa8726459fda61e115e7548079b_1.jpg

Kolejna zmiana to dodanie na liście lokalizacji dodatkowych informacji o:

- ilości przydzielonych zaindeksowanych stałych linków w Google w ramach danej domeny;

- poziomie SITE serwisu w którym zostały umieszczone nasze linki;

- wysokości BL wg OSE.

5f6b86683f418a4a88253c4e835ca37d_1.jpg

Trzecia możliwość to sortowanie lokalizacji wg nowych kolumn:

394196490cf04bf85f883ece50cd4c0f_1.jpg

Na wcześniejszym przykładzie w którym dokonaliśmy sortowania wg LB widzimy iż w koszcie 89pkt czyli 5 groszy system przydzielił w ramach domeny aż 44000 stałych zaindeksowanych linków w Google.

Od czasu wprowadzenia "Automatyczne zarządzanie jakością" na starcie poleciały punkty za wycofania ręczne ale teraz nawet gdy tych ręcznych wycofań nie ma aż tak dużo obserwuje regularny spadek ilości linków (suma linków).

Czyli ludzie tyle stracili na spadkach wynikających z wycofań ręcznych, że teraz wycofują linki/kasują grupy linków żeby chronić przelewy?

Edytowane przez adramelech52

None are more enslaved than those who falsely believe they are free.

Wystarczy spojrzeć na statystyki systemu ( https://www.seomatik.pl/stats ) wykres "Liczba gwarantowanych linków w systemie SeoMatik.pl". Jeszcze chwila i będzie ich o połowę mniej niż dwa miesiące temu. Stąd spadek ilości punktów. Linki są masowo wycofywane. Nie ma linków - nie ma punktów.

Mnie nasuwa się wniosek, że powodem usuwania linków jest chęć pozbywania się linków słabej jakości w związku z ciągłymi zmianami algorytmu Google.

RobRob

Polecam ten link https://www.seomatik.pl/manager/history/ i przejrzenie jak się ma ilość linków do punktacji.

Wspomniane przez Ciebie statystyki ilości linków gwarantowanych to wynik zmian w systemie (akurat w 100% na lepsze) - Twoje wnioski nie są prawidłowe.

Pozdrawiam.

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+