Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Zgłaszałem administracji. Chyba nie widzą problemu, bo u mnie rozwiązali to tymczasowo i nic nie odpisali. Nie widać również, że mają zrobić coś z tym systemowo. Nie dostałem również informacji czy to jeden użytkownik usuwa, czy kilku. Odnoszę wrażenie, że to tylko u mnie tak jest, bo nikt inny nie narzeka. Jadnak dziwne to jest, że przez ostatni rok leci ręcznie nieco ponad 500 linków, a w ostatnim miesiącu 11k i de facto cała punktacja konta jest -50%, bo praktycznie na każdym serwisie mam -50%. Chciałbym żeby z automatu blokowało użytkownikowi przydzielanie linków na danym serwisie jeśli zrobi np. 5 usunięć, bo teraz to jakaś masakra jest.

• 4 tygodnie później...

A statystykach blogspota jako źródło ruchu sieciowego pojawiła sie pozycja Seomatik.pl. Oznaczałoby to że Google rozpoznaje strony podpięte do systemu.

Albo raczej to że strona jest linkowana tym swl-em.

Edytowane przez Lars

raczej zwyczajnie sam przeszedłeś z linka aktywnego w panelu

No tak, prawdopodobnie w ferworze kliknąłem. No i w ten sposób Google wie ze strona jest Seomatiku. No ale generalnie aktywny link w panelu to może nie najepsze rozwiązanie? Każdemu może zdarzyć sie kliknięcie.

Zaczynam przygodę z Seomatik. Czy jeżeli kupuję punkty, załóżmy 100k to one są do wykorzystania przez nieokreślony czas czy tylko przez jeden miesiąc?

Pytam, ponieważ dostałem przed chwilą proformę od sprzedawcy i w tytule jest "Punkty seomatik

100k/1m". Zaniepokoił mnie ten "1m".
Edytowane przez GumoL

To zależy na ile wykupisz punkty - jak na 1 miesiąc to sa na 1 miesiąc - możesz co miesiąc odnawiać przelew poprzez przedłużanie zapłaty za nie (zależnie jak ugadasz się ze sprzedającym)- te 100 k masz na miesiąc do wykorzystania dla siebie

pamiętaj - aby przedłużać (dogadać się co do przedłużenia) punkty zanim wygasną - skończy się okres wynajmu - bo wtedy twoje linki znikną -dostaniesz oczywiście przelew awaryjny od systemu, ale to starczy w zależności od tego jak często z nich bedziesz korzystać maksymalnie na 5 dni, jeśłi będziesz częściej to tylko chyba na 24h

Zaniepokoił mnie ten "1m".

Przypuszczalnie sprzedawca tak oznacza przelewy na ile mają byc ewentualnie przedłużane przy kolejnych przedłużeniach

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

• 1 miesiąc temu...