Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Myślałem nad tym czy odpisać czy nie brać udziału w dalszej dyskusji ale jednak wstawię tekst...

Proszę zwrócić uwagę, że rejestracja domeny kosztuje 10 zł netto, a dopiero za rok cena za odnowienie 40 zł netto.

Polecam przejrzeć ogłoszenia odnośnie sprzedaży artykułów. Cena za artykuł o długości 1000 znaków to 1,20 zł czyli 100 artykułów można kupić już za 120 zł. Sam miesięcznie na artykuły wydaję ponad 2000 zł.

Takie obliczenie na szybko:
-10 zł rejestracja domeny
-12 zł - 10 artykułów
-hosting 4 zł (ok. 10 domen mam na hostingu za 50 zł / rok)
-instalacja i konfiguracja wordpress - 0 zł (samodzielnie)
-grafikę pobieram z darmowych serwisów

Wychodzi około 26 zł.
Kolejny rok to kwota 44 zł.

Z takiej domeny otrzymam powiedzmy 20.000 pkt, mnożąc przez okres 10 miesięcy - wychodzi 200.000 pkt.

Wydatek 26 zł zamieniony na 200.000 pkt (około 108 zł)

Później dochodzą jeszcze punkty za np: staż, wiek...

Cytat

To pokazuje tylko realną ilość chętnych reklamodawców.

...ja nie narzekam na sprzedaż punktów :)

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dziękuje za odpowiedź.

10 artykułów daje ci 20k miesięcznie pktów ?.

Ja mam na stronie 100 unikalnych artykułów. W takim razie serwis jest za duży ? :).

Skoro twój serwis z site:10 daje 20k pktow.

To mój serwis z site: 100 powinien robić więcej pktów dlatego, że mogę wyemitować x10 więcej linków.

A niestety tak nie jest. Taka strona robi tyle samo co według mnie jest nieuczciwe.

Cena 1,2 zł netto za tekst 1k znakow bez spacji...

Jestem długo branży ale takich cudów jeszcze nie słyszałam.

@up a ja nie słyszałem o 

[...] 2,5 zł netto po 1000 znaków bez spacji ?.
Znasz jakiegoś copywritera który piszę dobre teksty taniej ?.

żeby ktoś za 2,5 zł netto / 1k znaków pisał to dobrze. Kupujesz taką samą siekę jak @neon103 tylko płacisz x2 :)
Gdybyś pisała, że płacisz za 1k znaków 25 zł to bym zdjął kapelusz :)

Cytat

Kupujesz taką samą siekę jak @neon103 tylko płacisz x2 :)

Darlik ja rozumiem, że zjadłeś wszystkie rozumy ale przypominam, że w seo jesteś od 5 lat. Ja jestem od 10 :).

Cytat

Gdybyś pisała, że płacisz za 1k znaków 25 zł to bym zdjął kapelusz

Nie zdjąłbyś kapelusza bo to wymaga kultury. Co najwyżej byś nim rzucił we mnie :) 

Nie mam czasu na rozmowę z tobą. Wracam do pracy.

Cytat

że w seo jesteś od 5 lat. Ja jestem od 10 :).

Wystopuj trocha tak możesz do koleżanek odzywać się. Nie wiemy czy Ty w seo jesteś od 10 lat i czy on 5 lat. To w zasadzie nie ma znaczenia.

Za wycieczki osobiste kolejnym razem będzie urlop od forum.

• Like 4

4 godziny temu, Ewelina21 napisał:

Darlik ja rozumiem, że zjadłeś wszystkie rozumy ale przypominam, że w seo jesteś od 5 lat. Ja jestem od 10 :).

Nie ma co się chwalić tymi 10 latami skoro takie pytania zadajesz.

Pozycjonowanie, audyt stron www i inne usługi SEO.

Dnia 27.03.2018 o 18:42, Ewelina21 napisał:

Chcesz mi powiedzieć, że przepłaciłam bo kupiłam 100 unikalnych tekstów branżowych po 2,5 zł netto po 1000 znaków bez spacji ?.

Daj namiary na osobę, która piszę branżowe teksty za 2,50zł / 1k znaków :D

• Like 4

• 2 tygodnie później...

Panowie właśnie dodałem strony do seomatika.

Strony dostały md5.

Reszta dostała md3 - pomimo że tak samo wyglądała.

A teraz strony które mają md5 zostało im zmienione na md3 :D.

Nie wiedziałem, że prawo działa wstecz ? :).

Oczywiście zero informacji dlaczego się tak stało bo i po co. Wkońcu jestem adminem i moge wszystko.

Średnio mi się takie zachowanie podoba. Chce wrzucić ładne stronki z unikalnym tekstem i artykułami powyżej 100 na strone, ale jeśli to tak ma działać to naprawde coś nie tak.

Strony mają trust flow 20-30.

Zero też kontaktu z adminami.

Wrzucilem dopiero 50 stron. Strona która jest w systemie od ponad miesiąca zarabia mi 6 zł na miesiąc.

Naprawdę ciężko dzisiaj o dobry system :).

Cytat

od ponad miesiąca zarabia mi 6 zł na miesiąc

...czyli w sumie jest dobrze. Gorzej jakbyś miał dokładać. Ale nie o tym chciałem napisać.

Cytat

Chce wrzucić ładne stronki z unikalnym tekstem i artykułami powyżej 100 na strone

Ja wrzucam od bardzo dawna strony do Seomatika i jeżeli jest unikalna treść, grafika do artykułów i przynajmniej 10 tekstów to dostanę MOD 5.0.

Kiedyś miałem spadek z MOD5 na MOD3 ale to ze względu na 50 stron na tej samej skórce i z tymi samymi zdjęciami w artykułach i headerze.

Po prostu chciałem zrobić to szybko i zabrać się za kolejne tworzenie stron - zapewne byłyby tworzone w ten sam sposób.

W Seomatik.pl nie chodzi o to, aby dodawać stronę z jak największą ilością podstron.

Myślę, że jak w każdym SWL trzeba dodać dużą ilość domen, aby zarobić.

Ja pracuję praktycznie codziennie nad "stronami zapleczowymi" do systemu.

Edytowane przez neon103

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

• 1 miesiąc temu...

Witajcie :)

Jakiś czas temu obiecałem zaprezentować wyniki promowania witryny przy użyciu SeoMatik.pl - prezentacja jest wyjątkowo prosta ze względu na fakt iż tym razem adres owej domeny pozostanie jawny gdyż właściwie w dniu dzisiejszym ona wygasa a test zostanie zakończony.

To co istotne to to że witryna była przez wcześniejszy okres:

- przeznaczona do powszechnego użytkowania przez użytkowników - w najlepszym okresie, dzienna liczba użytkowników odwiedzających witrynę przekraczała 10000.

- promowana była od początku tylko z naszego systemu

1dc3b5cdbb97e8de5d3d44ebe003525b_1.jpg

Promowanie polegało na rozmieszczaniu linków w pełnym zakresie zasobów systemu - z czasem jednak udział tych moderowanych stał się dominujący co przełożyło się również na wzrostową tendencję w przypadku pozycji fraz w Google - poniżej prezentujemy najlepszą i najsłabszą....

f00ed9add043a90e0f433195c1743b0b_1.jpg

2ce403fe570695c0a19eef608cfc8f82_1.jpg

W przypadku tej pierwszej w ciągu ostatnich 6 miesięcy pozycja wzrosła z 12 do 4.... - w drugim przypadku mamy wzrost z okolic 50-40 do 30-20...

Zdajemy sobie sprawę iż są to mniej popularne frazy jak i tematyka serwisu lecz istotą prezentacji jest sam fakt wpływu zasobów moderowanych na efektywność promowania witryn w zasobach SeoMatik.pl

Przyrost lokalizacji na wszystkich prowadzonych testach obecnie wynosi 1.... co 2 tygodnie z docelową wartością na poziomie 30 linków, co wydaje się najbardziej optymalnym rozwiązaniem w długim terminie.

Pozdrawiamy, Administracja :)

Edytowane przez SeoMatik.pl
  • Like 1

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 miesiąc temu...

Witajcie :)

Poniżej prezentujemy wyniki kolejnego testu zakończonego ujawnieniem nazwy domeny w celu możliwości weryfikacji - w dniu dzisiejszym domena Gege.pl wygasa a test uznajemy za zakończony. Była to jedna z pierwszych witryn włączone w testowanie SeoMatik.pl na co wskazują ID promowanych fraz.

To co istotne to to że witryna była przez wcześniejszy okres:
- przeznaczona do powszechnego użytkowania przez użytkowników;
- promowana była od początku tylko z naszego systemu;
- przez blisko 10 lat promowane frazy pozostawały w zakresie Top10 wyników Google

084a4358df423fd7b6b6ad5c317b6340_1.jpg

Promowanie polegało na:
- rozmieszczaniu linków w pełnym zakresie zasobów systemu;
- o przyroście nowych lokalizacji 1/tydzień;
- 5% lokalizacji nofollow;
- 50% lokalizacji bold;
- promowaniu w zakresie wszystkich kategorii tematycznych;
- bez ograniczeń kosztowych lokalizacji.

Zdajemy sobie sprawę iż są to mniej popularne frazy jak i tematyka serwisu lecz istotą prezentacji jest sam fakt wpływu zasobów moderowanych na efektywność promowania witryn w zasobach SeoMatik.pl

Przyrost lokalizacji na wszystkich prowadzonych testach obecnie wynosi 1.... /tydzień z docelową wartością na poziomie 30 linków, co wydaje się najbardziej optymalnym rozwiązaniem w długim terminie.

Pozdrawiamy, Administracja :)

• Thanks 1

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

• 4 tygodnie później...

Trochę nie jestem przekonany do systemów SWL, ale sprawdzę SeoMatik :)

• Thanks 1

Systemy bilingowe wody. System ERP Komadres. Firma informatyczna.

Kryptowatuty, rynki finansowe, wiadomości.  Kryptowaluty za darmo - Poradniki.

Zioła. Ziołolecznictwo. Asept czy Octenisept, który wybrać do dezynfekcji ran?