Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

System juz na starcie ma wiecej domen niz statlink i seonet, to bedzie najlepszy system stały

no skoro ma na starcie juz 2 razy tyle unikalnych domen to będzie zapewne 2 razy skuteczniejszy co zapewne udowodni i tym samym potwierdzi te liczbe domen :)

Powodzenia, zapowiada sie ciekawie na rynku, bo już wiało nudą ;)

Edytowane przez adek

przeanalizowałem przydzielane linki ... niestety SYF ! w życiu nie widziałem takiego syfiastego zaplecza a widziałem już sporo :)

ilosc stron księgarniowych jest porażajaca ;)

mam andzieje że przyszłośc okaże się duzo lepsza

edit: dostałem kilkaset linkow w roznych poddomenach w ramach jednej doemny głownej - w sumie jest to ten sam skrypt księgarni tylko poddomeny rozne ...

do STATLINKa na tym etapie prosze sie nie porównywać ...

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Porównywanie SEOMatik do STATLINKa jest bez sensu - póki co ten pierwszy jakością zaplecza jakiś milion lat świetlnych wstecz i to się chyba nie zmieni bo zasady punktacji nie są nawet w połowie tak rygorystyczne jak w STATLINKu :)

Najkrócej mówiąc - SEOMatik to taki GotLink tyle że linki są stałe :)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Nie rozumiem Waszych obaw, co do tych subdomen. To przecież tylko pic na wodę. Seomatik jest naprawdę systemem REWOLUCYJNYM - jeżeli oczywiście dać wiarę właścicielom - i żadnych domem, czy subdomen nie potrzebuje.

Na stronie głównej systemu stoi jak byk, że aby być na pierwszym miejscu w wyszukiwarkach wystarczy się tylko zarejestrować! Tak więc pozostałym systemom mówimy do widzenia :)

kopa to jest 60 jajek ... i tyle na razie jest wart. dodajcie nie zaplecze a jakieś linki :) zobaczycie gdzie wam sie pojawią...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

bede szczery - obecne znajdujące sie tam zapleczej jest kope lat za linkme slim. wole gotlinka :)

edit: wiecej nie zabieram głosu w przedmiotowej sprawie.

Edytowane przez zgred

Domen: 22 593

juz na starcie wałki :)

to da nam 21349 : 30 = 715 domen na 29 uzytkowników 715 : 29 = około 24 doemny na głowę

Czy to tak dużo ?? :)

czacha idac twoim tokiem rozumowania w weblinku moze byc tylko jena domena ?? ;)

lub tyle domen ilu jest uzytkownikow ?

przeanalizowałem przydzielane linki ... niestety SYF ! w życiu nie widziałem takiego syfiastego zaplecza a widziałem już sporo :(

ilosc stron księgarniowych jest porażajaca :(

mam andzieje że przyszłośc okaże się duzo lepsza

edit: dostałem kilkaset linkow w roznych poddomenach w ramach jednej doemny głownej - w sumie jest to ten sam skrypt księgarni tylko poddomeny rozne ...

do STATLINKa na tym etapie prosze sie nie porównywać ...

No to dali xxxx na samym początku. Przecież te śmieci tam zostaną. A ja już się napaliłem.

No ładnie się zaczyna nie powiem ;)

Nie wiem czy może ktoś się spodziewał ze system wystartuje z 22k domenami z unikalną treścią??

Nie chce tu za wiele pisać , ale na starcie każdego nowego sytemu tracą wszystkie te co są obecna na rynku.

Ludzie do 2 czy 3 już zainstalowanych systemów porostu dodają jeszcze jeden do strony ;).

Nie chce tu pokazywać jakie "stopki" już się pokazują na stronkach :)

Kto wygra tą "bitwę" ?? Myślę cze rynek i czas najlepiej to zweryfikuje i pokaże :)

Niech szmoc będzie z wami :)