Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

przy prywatnch nie ma z tym raczej problemu
dokladnie przy prywatnych jest inna sytuacja,

moze statlink ma lepsze odmeny ale jak podałem ja nie mam czasu na sledzenie nad strona tydzien aby dostala sie do statlinka gdy bedzie efekt mizerny i na tym nie zarobie od razu (zanim uzbieram ilosc linkó potzrebna do promocji strony włąsciwej)

fakt jest taki ze to gugiel decyduje czy strona jest dobra czy nie

mozna posatwic 100 wiki czy dmozów ale to jest gra na krotka mete, z tego co widze fakt ludzie stawiaja nazwijmy to smietniki ale staraja sie aby kazdy był inny, mial w sobie pewne róznice

Oferuje miejsce na kilku stronach internetowym, gdzie możesz umieścić:
BANERY REKLAMOWE
ARTYKUŁY PROMOCYJNE, REKLAMOWE, INFORMACYJNE

Powiem tak, takiego syfu jaki jest w tym systemie to dawno nie widzialem. Na 20 linkow 18 trafilo na syfiaste kopie wikipedii z posypanym kodowaniem. Ja nie mam nic przeciwko kopiom wikipedii ale zeby to przynajmniej wygladalo a to wyglada tak:

wiki.jpg

I jesli mam codziennie tracic czas na usuwanie linkow z tego syfu to ja podziekuje.

fakt jest taki ze to gugiel decyduje czy strona jest dobra czy nie
I to jest chyba najlepsze zalozenie tego systemu !

Pakinter, ta strona jest tak samo zaindeksowana w gogole jak i nie jedna Twoja - więc spokojnie mogę stwierdzić że jeśli dla Ciebie jest to syf to równie dobrze Twoje strony mogą być syfem dla innych. No chyba że uważasz że pracownicy google przeglądają wszystkie strony w sieci i znasz ich gusta.

KNS, jeśli masz jakieś propozycje to zapraszam na "kontakt"

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Oj tam. Chcecie piękne strony, to idźcie do statlinka. Nie było do tej pory systemu stałego, do którego można podłączyć co się chce. Wbili się w nisze i jest ok.

dobiłeś mnie takim argumentem ... od dziś tworzymy byle co byle jak byle gdzie i byle komu bo bedzie cacy :)

tok rozumowania iście przyszłosciowy.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Skoro tok myślenia tego systemu Ci się nie podoba nie wiem co robisz w tym temacie ?

Założenia systemu są jasne i według mnie nie ma co dyskutować na ten temat. Bo wątpie, że autorzy systemu zmienią założenie pod wpływem nie wnoszących nic Twoich komentarzy,

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

pokaż mi gdzie napisałem że neguje tok rozumowania tworcow systemu ? napisałem to do mmarka ;) cytat jest chyba wyraźny ;)

Edytowane przez zgred

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zdaje się ,że w każdym poście w tym temacie bardzo ubolewasz nad słabą jakością dodanych stron, sam napisałeś ,że nie podzielasz toku myślenia mmarka, który z kolei jest z godny z ideą seomatik. Jeśli nie o to Ci chodziło to już chyba Cie nikt nie zrozumie ;)

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Oj tam. Chcecie piękne strony, to idźcie do statlinka. Nie było do tej pory systemu stałego, do którego można podłączyć co się chce. Wbili się w nisze i jest ok.

dobiłeś mnie takim argumentem ... od dziś tworzymy byle co byle jak byle gdzie i byle komu bo bedzie cacy ;)

tok rozumowania iście przyszłosciowy.

Zgred nie wyczułeś ironii?

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Bardzo rzadko zdarza mi się coś chwalić, a tutaj jestem mile zaskoczony! Znów nie musze chwalić ;)

A najlepsza opcja to fakt, że będe płacił za utrzymanie linka na tysięcznej podstronie tysięcznej subdomeny w milionowej wikipedii, na którą bot googla trafi raz na 3 lata. Super, dawno takiej opcji nie było.

Teraz zwolennicy powiedzą - przecież możesz wycofywać linki kiedy chcesz.

To teraz ja powiem - chyba zatrudnie się na etat w seomatiku za który sam sobie zapłace, bo trafić w dobre źródło graniczy z cudem, więc będe siedział, wycofywał linki i czekał na cud ;)

Życzę powodzenia, bo mamy coś innego, jednak szkoda, że nie coś lepszego.

dodalem dzis na probe pare stron. Pytanie tylko jakie WY strony przyjmujecie co do unikalnosci tresci chociażby.

Bo puściłem też testowo link i pierwsze 5 linków wylądowało na śmieciach - jakies kopie ksiegarni. W dodaku posiadajacych tytuly z mieszarki ..zupelny syf.

Pytanie tylko czy system ma byc zbiorem takich smieci i takie smieci beda dodawali uzytkownicy czy tez ma byc zbiorem w miare dobrych stron, chociazby z unikalnymi tresciami i jakims podstawowym szablonem.

Panowie z seomatika pisza tu ze to my tworzymy ten system i co dodamy to bedzie - no to takie podejscie powoduje ze kazdy uzytkownik doda tam byle co - bo nie ma zadnego rozsądnego minimum. To admini seomatika powinni ustalic jasne zasady dla nowych stron - a narazie widze ze jedyna zasada do site ponad 5 i nie wiecej niz 30 subdomen...

jezeli admini mysla ze ludzie beda dodawali wartosciowe strony to sie myla - kazdy dodaje minimum na jakie pozwala mu twórca systemu - więc nie ma tu co czarować.

Bardzo bym zatem prosił adminów seomatika by określili się co jest Waszym minimum - bo chciałbym wiedzieć czy ten system to będzie zbiór śmieci czy też jest szansa na cos nieco bardziej wartosciowego. Tylko prosze bez haseł "ze to zalezy od nas" .

Prosze jasno określic wymagania co do unikalności tekstów na stronach dodawanych itd.itp - możliwość dodawania stron z mieszarek itp

Dodam tylko - ze sam system ma bardzo ciekawy i na bardzo dobrym poziomie panel zarządzający i to jest niewątpliwie plus. Mam nadzieje że twórcy zdecydują się na cos wartosciowego - bo nie smietnik jest przyszloscia pozycjonowania w google. I czym predzej zacznie sie odsiewac smietnik tym lepiej - nie lepiej spokojnie czekac na jakies zaplecza - chociaz unikalne?