Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli ktoś twierdzi że nie robimy czegoś co robi konkurencja w kwestii przydzielania linków na strony pod względem zaindeksowania to chętnie posłuchamy znawców tematów bo aby monitorować miliony podstron (przyjmując tylko 30000 domen x 100 podstron = 3 mln a to tylko na początek) nawet w okresie tygodnia to trzeba mieć bardzo dobry patent.

Nie twierdze, że robicie cos zle lub czegos nie robicie. Ale problem polega na tym ze np w Statlinku na 50 sprawdzonych linkow znajde moze kilka ktore nie sa zaindeksowane, u Was na 50 znajde moze 5-10 ktore sa zaindeksowane. Co mnie osobiście przeraża... Mam nadzieje ze to sie poprawi, narazie daje systemowi szanse, dorzucam domenki i zamierzam ich troche jeszcze wrzucic, a takze linkuje storny .... ale nie wiem jak dlugo - bo jesli nie bedzie efektow po 3 miesiaca to czy jest sens?

Edytowane przez gimlak

Seomatik - przydziel tysiące statycznych linków do Twojej WWW w naszym systemie na różnych stronach www, a potem se panie siedz i sortuj i eliminuj linki z syfiastych stron, żeby wyselekcjonować 1/100 "normalnych" stron.

Sory ale nie wchodze w to. (ale widzę, że przynajmniej nie sam) ;-)

Według mnie to śmiech na sali żeby linki były przydzielane na stronach nie zaindeksowanych nawet albo na mega śmietnikach i jeszcze za to ciągną punkty jak za normalne strony :| U mnie póki co 60% linków to linki nie zaindeksowane a reszta to linki na jakiś spamach z mieszarek, tylko 1 link trafił mi się na jakiejś w miarę normalnie wyglądającej kopii jakiegoś sklepu.

Myślę, że jeżeli będzie tak dalej to koniec tego systemu jest blisko :) bo póki co nie warto w niego wchodzić, no chyba że ktoś lubi codziennie sprawdzać linki.

Fikas, Ty się chyba nigdy nie nauczysz więc przypomnę Ci coś co już kiedyś miałeś okazję przeczytać:

Fikas - dziecko, odrobina przyzwoitości (Matka Cię nie nauczyła co to oznacza?) nakazuje nie wypowiadać się źle o jednym SWL, gdy reprezentuje się drugi. W przeszłości były już związane z tym afery, głowy leciały, i nikomu na dobre to nie wyszło. Żeby to był ostatni raz, gdy wstawiasz niemerytoryczny post krytyki tylko po to, żeby poniżej wstawić bannerek projektu, który chciałby osiągnąć 1/10 tego, co SD.

lukas22333, przeczytaj to co wcześniej napisałem to może zrozumiesz że nie możesz określić procentu linków które znajdują się na stronach zaindeksowanych gdyż to do czego masz dostęp w panelu są to tylko linki gwarantowane które nie stanowią całości systemu - a jak to zrozumiesz wtedy będziesz wiedział za co są pobierane punkty które trafiają do właściciela domeny...

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

SeoMatiku, jeżeli chcesz uskuteczniać przepychanki to zapraszam na PW, a nie odstawiaj tutaj oficjalnych ceregieli.

Nie reprezentuje żadnego SWL ( nie jestem ani włąścicielem, ani nie mam udziałów ).

Idąc tokiem jeża, mógłbym negować dany system jedynie mająć bannery wszystkich systemów w stopce naraz? Przemyśl temat.

Szkoda Seomatiku, że zamiast napisać dlaczego macie takie a nie inne strony w systemie próbujesz pisać wymijające posty.

Pozdrawiam

Szkoda Seomatiku, że zamiast napisać dlaczego macie takie a nie inne strony w systemie próbujesz pisać wymijające posty.

Odpowiedź padła kilka postów wcześniej, znajdziesz bez problemu.

przypomne co tu zostało napisane wcześniej ,seomatlink zalepił dziure na rynku który przyjmuje wszystkie śmieci wiec nie ma co oczekiwac ze znajdzie sie cos tam normalnego, pytanie kto chce linkowac z tak tematycznego systemu ? ja juz nie

Powtórzę to co i w GotLink'u - Ty linkujesz tylko ze swojego systemu nie mówiąc już o testowaniu pozostałych, no ale żeby to robić trzeba najpierw założyć konto :D

SeoMatik.pl - największy stały SWL w PL - ponad 10.000 serwisów :: 10.000.000 zaindeksowanych lokalizacji

Tematyczny GotLink.pl - najpopularniejszy i największy SWL w PL - 10.000 domen :: 1.000.000 linków - bezpłatne konta PRO.

Jeśli ktoś twierdzi że nie robimy czegoś co robi konkurencja w kwestii przydzielania linków na strony pod względem zaindeksowania to chętnie posłuchamy znawców tematów bo aby monitorować miliony podstron (przyjmując tylko 30000 domen x 100 podstron = 3 mln a to tylko na początek) nawet w okresie tygodnia to trzeba mieć bardzo dobry patent - co nie znaczy że ten temat nie jest wcale monitorowany a takie podstronie nie usuwane.

O nie w gotlinku pisaliście ze macie nawet dane kiedy, na jakiej stronie był ostatni Google bot ,a tu z taka pierdołą nie możecie dać rady ??

u Was na 50 znajde moze 5-10 ktore sa zaindeksowane.

Nie kumam co ma indeksacja do wyświetlania linków??

Już nie wspomnę ze z tego co widać to większość domen w systemie to świeżaki

Według mnie to śmiech na sali żeby linki były przydzielane na stronach nie zaindeksowanych nawet albo na mega śmietnikach i jeszcze za to ciągną punkty jak za normalne strony

Co to są normalne strony??:D

https://news.google.pl/ czy to jest normalna strona czy zwykła rssówa

Myślę, że jeżeli będzie tak dalej to koniec tego systemu jest blisko ;) bo póki co nie warto w niego wchodzić, no chyba że ktoś lubi codziennie sprawdzać linki.

Po co linki sprawdzać codziennie?? Widać nie masz co robić :bukiet:

O nie w gotlinku pisaliście ze macie nawet dane kiedy, na jakiej stronie był ostatni Google bot ,a tu z taka pierdołą nie możecie dać rady ??

Wiem że się tylko zgrywasz ale wiesz, zaindeksowanie 100.000 stron sprawdzisz spokojnie w tydzień, zaindeskowanie 100.000.000 podstron nie sprawdzisz niestety w rok a biorąc pod uwagę że stan zmienia się non stop, przykład - mówimy o abstrakcji, no ale część użytkowników po prostu naszemu systemowi stawia poprzeczkę wyżej niż innym co nas cieszy jak i wszystkie przesyłane pozytywne opinie na temat systemu włącznie ze przykładami uzyskanych efektów.

Mi tam osobiście opisy gg aż tak nie przeszkadzają, ale jak zobaczyłem strony z losowym zbitkiem słów z generatora, ponad setką linków wychodzących albo z zaindeksowanymi dwoma podstronami to stwierdziłem że kiepsko to wygląda. Poczekam trochę aż pojawią się tutaj opinie innych na temat skuteczności, ew. sam coś potestuję i zobaczę czy jest sens wrzucać tam większą liczbę stron.

Edytowane przez SirZooro

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Według mnie to śmiech na sali żeby linki były przydzielane na stronach nie zaindeksowanych nawet albo na mega śmietnikach i jeszcze za to ciągną punkty jak za normalne strony

Co to są normalne strony??:)

https://news.google.pl/ czy to jest normalna strona czy zwykła rssówa

Myślę, że jeżeli będzie tak dalej to koniec tego systemu jest blisko :) bo póki co nie warto w niego wchodzić, no chyba że ktoś lubi codziennie sprawdzać linki.

Po co linki sprawdzać codziennie?? Widać nie masz co robić :)

Ad. 1

Co do normalnych stron to chodziło mi poprostu o takie, które są zaindeksowane.

Ad. 2

No pewnie, że nie trzeba sprawdzać codziennie - można raz na 10 dni ale wtedy masz 10x więcej linków do usunięcia :)

** - Liczba usuniętych linków przez użytkowników z danej domeny w ostatnim tygodniu/miesiącu/roku
Jest jakiś limit usuniętych linków, czy tam domen całych? Tak sobie spojrzałem z 10 linków 6ć na stronach z ilością linków>70, a jedna miała same linki i parę krzaczków ;p, a pozostałe 3 OK

233fb9bd4590.gifNa fotce oczywiście to treść całej strony nie tylko stopka, nic więcej nie ma, ja rozumie spamiki, ale bez przegięć

Edytowane przez Iguana