Skocz do zawartości

SeoMatik.pl

SeoMatik.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałbym możliwość usunięcia wszystkich swoich linków z podanych domen np *.adres.pl ...

dobra uwaga ! mecze sie usuwając śmietniki :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

jeden serwis z prostymi i średnio prostymi słowami w ok. tydzień w TOP10, przy niemal samym linkowaniu seomatikiem.
A ja tylko napisałem fakt (choć można nie wierzyć), że w ramach testów trochę pocisłem "jeden serwis z prostymi i średnio prostymi słowami" i się pojawiły słowa w TOP10. Zabijcie mnie najlepiej za to.

Znaczy nie wiem chcesz powiedzieć ze to jest reguła czy przypadkowy fakt?? :)

Co oznacz według ciebie powiedzenie "pocisłem" to znaczy ile tych punktów dałeś ??

Czacha, a nie możesz po prostu postawić jakiejś stronki i samemu przetestować tylko zaśmiecasz wątek? A jak nie chcesz ani testować, ani używać to po co się tutaj wypowiadasz i siejesz ferment?

Przepraszam jak pisałem i broniłem sytemu to było dobrze tak??

Jak pisze ze według mnie ktoś kit ciśnie to źle tak??

Powiedz mi gdzie ten ferment sieje i zaśmiecam wątek??

I jeszcze jedno skąd wiesz czego używam i co testuje?? Ciekawi mnie bardzo.

To było pytanie nie stwierdzenie :)

Po prostu śledzę ten wątek i ciągle dostaję maile z informacjami nie na temat - dajcie temu systemowi czas, a innym czas na testy i będzie można mówić o skuteczności, bo teraz to sobie wszyscy możecie gdybać i podważać wartość systemu, a nic innego jak czas pokaże co w trawie piszczy.

Pozdrawiam.

To było pytanie nie stwierdzenie :)

Po prostu śledzę ten wątek i ciągle dostaję maile z informacjami nie na temat - dajcie temu systemowi czas, a innym czas na testy i będzie można mówić o skuteczności, bo teraz to sobie wszyscy możecie gdybać i podważać wartość systemu, a nic innego jak czas pokaże co w trawie piszczy.

Pozdrawiam.

Czy ja powiedziałem ze system jest nie skuteczny, lub zły??

Czy mówiłem ze robiłem jakieś test??

Nie.

I nie chodzi mi tu o to że system jest dobry czy nie, ale o to ze doświadczenia wiem ze po tygodniowym teście nie można za wiele powiedzieć, a co dopiero zając miejsca w top 10 i je utrzymać na średnie frazy.

Dużo szybciej w tak bajkę uwierzył bym jak by to było mowa o systemie rotacyjnym i przyłożeniu na linka milionsrylion puntów, ale system stały to w sumie nic innego jak katalogowanie. I naprawdę potrzeba czasu aby Google to znalazło i zliczyło a później pokazało w wynikach.

Nawet przyłożenie dwóch srylionow nie pomoże tu w ciągu tygodnia.

Tu nie chodzi o skuteczność czy nie a o czas.

Jeszce raz napisze wyraźnie nie wiem czy system jest skuteczny czy nie bo jest za mało czasu, żeby cokolwiek na ten temat można było powiedzieć.

A ja tylko napisałem fakt (choć można nie wierzyć), że w ramach testów trochę pocisłem "jeden serwis z prostymi i średnio prostymi słowami" i się pojawiły słowa w TOP10. Zabijcie mnie najlepiej za to.

wszystkich dziwi co napisałeś raczej jest to mało realne myślę że z twarzą byś wyszedł jak byś nam pokazał bo tak sam widzisz nikt ci w to nie wierzy ze w tydzień śmieciami można wypozycjonowac stronę

Witam,

aż strach się odezwać - wszyscy tacy agresywni ... ;).

Zaryzykuje i zapytam - " Czy skuteczność systemu Seomatik jest lepsza niż Gotlinku ?". Mam pare śmietników i zastanawiam się który system lepiej zczyta site ?, co polecacie ?.

Seomatik czy Gotlink ?.

PS. Powtórze, zależy mi na jednorazowym łyknięciu stronki przez google, nie na pozycjonowaniu.

Pozdrawiam, oczekując miłych i konstruktywnych odpowiedzi.

Edytowane przez Zarobek

Czachapl Napisano Dzisiaj, 13:17

CYTAT(Zarobek @ 3.10.09 - 12:57)

" Czy skuteczność systemu Seomatik jest lepsza niż Gotlinku ?".

To dwa różne systemy i dwa różne sposoby zdobywani linków.

Czachapl - rozumiem różnice między systemami rotacyjnymi a stałymi. Choć Gotlink jest bardzo podobny do Seomatika jeśli chodzi o interfejs.

Hmm, czekam wiernie na kogoś kto mi odpowie konkretnie.

jak można ocenić skuteczność seomatika, skoro on dopiero powstal i opera się na samym śmietniku!

dodalem jeden link i wszystkie linki wylądowały na jednym skrypcie jakiejś księgarni - do tego po kilka linków na tej samej stronie (tylko rozne podstrony).

Jakość stron fatalna - oczywiście to początek - ale system może nadawać się co najwyżej do indeksowania ..choć i tak znam szybsze i lepsze rotacyjne do tego celu.

oczywiście kążdy ma swoje zdanie i niektórzy pozycjonują śmietnikami ... pytanie jak długo i jak skutecznie i jak trudne frazy ;)

ptaq: nie denerwuj się ze na ciebie najezdzaja, ale faktycznie prosty serwis z prostymi frazami to i precelkami szybko mozna podniesc do top10 ..zadna rewelacja. choc tez ciezko tu cos porównywać, bo zależy jak stara domena itd.itp

trzeba logicznie spojrzeć na to co jest w systemie obecnie, a są tam śmieci z niepoindeksowanymi podstronami w google .... więc jaką mogą mieć moc takie linki?

czy ten system wg Ciebie jest lepszy niż inne?

popatrz na ten system obiektywnie i porównaj z innymi (stalymi SWL-ami) - ... czy jego moc jest większa? ...oczywiście że nie. cudów nie ma ...

system może być fajny jak pojawią się tam jakieś strony a nie to co jest obecnie dodane do testów ..bo ciężko to nawet śmietnikiem nazwac

Ale żeście się rozpisali :D Imho każdy musi wiedzieć jak pozycjonuje i co mu się przydaje ja stron klientów nie wrzucę do śmietników ale jakieś mfa czy dopalenie artów dlaczego nie. Są firmy które pozycjonują ludzi rotacyjnymi i też żyją wszystko zależy od podejścia. Z tego co widzę to ten system jest platformą do umieszczania stałych linków na śmietnikach a liczenie na przypływ dobrych serwisów bez konkretnych zapisów w regulaminie jest mrzonką.