Skocz do zawartości

reklama - propozycja

hekko

Rekomendowane odpowiedzi

Witam! Mam małą propozycję. Pracuję nad pewnym projektem reklamowym. Poszukuję serwisów które ze mną będą współpracowały w projekcie próbnym. W projekcie będę pośrednikiem między kupującym a sprzedającym reklamę. To znaczy, że jeśli Ty masz serwis i chcesz żeby inni płacili za wyświetlanie w Twoim serwisie bannerów, linków i innych rodzajów reklam ja udostępnię Tobie tą możliwość. Kiedy ja będę większym przedstawicielem wielu serwisów a większy może więcej (jak to w życiu) a za tym idą większe profity, czyli pieniążki. Reklamy będą wyświetlały się automatycznie, serwisy współpracujące dostaną swój kod do zamieszczenia w miejscu gdzie reklama będzie się wyświetlać. Każda ze stron będzie miała pełny wgląd w statystyki. Reklamę możemy także sprzedawać na Allegro. Opłat ani prowizji żadnych nie będę pobierał na początku kiedy będzie to projekt próbny. Po zakończeniu próby po wspólnej analizie okresu próbnego możemy podjąć współpracę na stałe. Czekam na opinię na pw. Oferta skierowana raczej do małych serwisów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności