Skocz do zawartości

Czemu ci z dmoza to takie ****

Regmen

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Dmoz niby taki fajny katalog itd, a ci podrzedni redaktorzy w polskich kategoriach to po prostu chamy. Ja rozumiem czekac tydzien, dwa ale po miesiacu oni nawet nie sprawdzili strony, bo gdyby sprawdzili mialbym w statsach editors.dmoz.org .

Czy warto pisac do wyzej postawionych redaktorow ?

Ja dodawałem stronę 2 razy, minęły chyba 2-3 miesiące i zero odpowiedzi, więc sobie dałem z tym spokój. Co ciekawe konkurencja jest w dmozie i ma się dobrze ;)

Dała matka rozum? To kombinuj.

Spróbujcie pierw wszystkich sposbów z tego wątku:

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic6909....&highlight=dmoz

Po za tym pamiętajcie, że strony w DMOZIE coś powinny wnosić do sieci, to że są już tam byle jekaie nie oznacza, że ma przybywać kolejnych pustych wpisów - wraz z rozwojem Internetu redaktorzy robią się coraz bardziej restrykcyjni !

Nawet nia zuważyłem że przez przypadek po 1,5 roku dodali Mi stronę.

Byłem dość zdziwiony powyzszym faktem.

Po 1,5 roku ;)

Firmę w Polsce utrzymuje czynną od 1997 roku w Hamburgu od 2008 Roku więc nie robią na mnie wrażenia awatary i linki w stopce. Zajmuje się od zarania początków Black Hat Seo. Mam prawo do zapomnienia. Niech się firma Google zajmie sztuczną inteligencją zanim  Sam Altman ich wyprzedzi :) Moje stare konto https://www.forum.optymalizacja.com/profile/21-kill-bill/  :( boże jaki młody byłem i głupi. Wróciłem i wchodzę z drzwiami nie drzwiami.

taa wnosic. Wiecie jaka strona jest w dmozie ? bluzgator .prv.pl . Co wnosi? Program do wypisywania bluzg ....

A jak chcesz zostac redaktorem, wpisujesz jak czesto korzystasz z neta. Tam chyba przyjmuja takich co korzystaja raz na rok ...

A jak wysylasz zgloszenie, czytaja je. Jesli jest dobre to je odstawiaja na bok i nie odpowiadaja. A jesli jest cos w nim zle, odpowiedza ci po kilku dniach. Taki to jest dmoz :shock:

aliasów chyba nie dodają ;)

BTW : a mi się wydaje że ta strona wnosi wiele nowych wyrażeń ;) poza tym nie widziałem nic podobnego i myślę że w ten właśnie spoób strona jest wyjątkowa, a takie są podobno dodawane, także chyba wszelkie normy spełnia.

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

niektore z moich stron oczekuje juz rok - dwa i nic.. a sa dobre, a z pewnoscia lepsze od tych ktore sie znalazly. ale co poradzic. zglaszam co pol roku i licze ze kiedys wpadna

sa tez kategorie ze strona ladowala w katalogu po tygodniu, dwoch. bywalo tez ze nie zglaszalem strony, a ona tam trafiala.

widac nie ma zasady.

Cytat
rozumiem czekac tydzien, dwa ale po miesiacu oni nawet nie sprawdzili strony, bo gdyby sprawdzili mialbym w statsach editors.dmoz.org .

Mogą być rożne przyczyny:

- okres urlopowy

- przebudowa dmoz-u

- zmiana redaktora

- strona nie nadaje się do wpisu

- została zgłoszona do złej kategorii

- istnieje już w katalogu strona podobna

Zresztą można napisać list do redaktora kategorii - ja swojego czasu coś takiego zrobiłem i spytałem się o przyczyny nie umieszczenie wpisu - po kilku dniach otrzymałem wiadomość.

Pozdrawiam

Cytat
Oj kolego, nie wrzucaj wszystkich do jednego worka. Uważaj co piszesz.

bo tu połowa userów to redaktorzy ;):D:D i znowu 1,5 roku w plecy ;)

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

tomek.l wiesz co nie broń redaktorów z DMOZu bo

a) często przeginają bo nie chce mieć w danej kategori konkurencji

;) nie są w stanie uzasadnić dlaczego danej strony nei wpisują do katalogu

c) nic nei robą

d) walą wszystko i wzystkich

e) nie wiedzą ze dzięki nim ten katalago traci na jikiejkolwiek wartości

i uwierz mi wielokrotne doświadczenie....

i z różnymi kategoriami

i róznymi stronami

Przeglądałem dzisiaj stronę dmoza z leasingiem. Chała straszna - strony nie działają, nie są związane z leasingiem, wielokrotne wpisy podstron tego samego serwisu, opis do d**y. Kategoria potrzebuje redaktora - może ktoś się zgłosi?

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności