Skocz do zawartości

Zła cecha komputerowca

neversoft

Rekomendowane odpowiedzi

Zależy czy się gra czy się pracuje ... w tym drugim przypadku, takie coś nie ma racji bytu ;)

Prawda jest taka, że nim komputer stał się moim narzędziem pracy ...

... w czasach Quake'a III ...

... nie raz się na obiad zbierałem kilka godzin ;) ... raz nawet wodę w czajniku przypaliłem ;)

Pozdrawiam B)

raz nawet wodę w czajniku przypaliłem

Raz? Pfff... ja chyba trzy razy :)

wody to nie, za to zupe chyba ze 3 razy podgrzewając na kuchence gazowej, ale to jeszcze za czasów amigi było

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Zainwestuj w czajnik elektryczny, nie będzie problemu

Taki z gwizdkiem bedzie najlepszy, bo wymusi aby ruszyć w końcu dupsko :)

A o co chodzi w pierwszym poscie? Jak ktos ma wolnego pendrive, to tyle właśnie może to potrwać. :(

Ale prawda tez jest taka ze "niekomputerowcy" myslą że wszystko na kompie jest w momencie, po nacisięciu paru klawiszy jak w hamerykańkim filmie. Raz ktoś przyszedl do mnie z jakimś marnym zdjęciem zrobionym na komórce i chciał abym powiekszył mały fragment (twarz postaci - jakieś 10x10px) tak aby nadawało się to do wydruku na A4 :( Bo widział to wiele razy w TV i wierzy że jest to bez problemu do zrobienia B)

.

Z tym że to się da na pewno coś zrobić też dobrze znam. Moja mama ma laptopa jest na nim jakieś 150GB pierdół i nikt nigdy nie użył tam nawet cclenera a antyvirus nawet nie wiem jaki tam jest, a problem jest taki że on strasznie wolno chodzi często się wiesza itp wiec ja mowie ze przydał by się format, XP od 3 lat wiadomo jak chodzi. On do mnie że ja to tylko formatować potrafię i wytłumacz tu takiej że można inaczej ?? Lub przykład jak z filmu czyli nagranie płyty w 30 sec lub skopiowanie plików o po dotknięciu pendrive.

Asenizacja - wywóz szamba Szczecin

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności