Skocz do zawartości

Ovh padło

macis

Rekomendowane odpowiedzi

Od 10 minut strony mi nie działają, strona główna ovh też nie działa.
Zadzwoniłeś już do swoich znajomych i ogłosiłeś upadłość ;)

Tyle razy było już pisane, że nie jest to ..... ech szkoda gadać.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Od 10 minut strony mi nie działają, strona główna ovh też nie działa.
Zadzwoniłeś już do swoich znajomych i ogłosiłeś upadłość :)

Tyle razy było już pisane, że nie jest to ..... ech szkoda gadać.

Pracujesz w tej firmie, że tak cię denerwuje te info?

Niech ludzie wiedzą jaki hosting co ile pada...

Upadłości nie ogłosiłem, ale mogłem mieć np. o godz 22:30 w sobotę, coś na stronie zaplanowane, jak zapowiedziane ogłoszenie wyników konkursu. 10 minut to był czas od kiedy zauważyłem ze strony nie działają, jak widzisz serwery nie działały ok 1,5 h

Tak, denerwują mnie tkie newsy, bo świadczą dokładnie o NICZYM i tylko zaciemniają obraz danej firmy hostingowej.

Na przyszłość przed planowaniem skontaktuj się z firmą z zapytaniem czy oni czegoś nie planują...

I poczytaj post arka_inc ciekawie opisał w temacie....

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mam dwa lata już tam swoje strony na dwóch dedykach i pad zdarzył mi się tylko raz i to, z przyczyn prac, które były planowane od jakiegoś czasu. Switche w szafach wtedy na nowsze wymieniali jak pamiętam.

A zacieranie rąk jak komuś coś nie działa zamiast samemu popracować nad jakością to zwykłe wieśniactwo. Cóż jak widać są ludzie i ludziska :)

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Mion - mam całkiem inne zdanie co do newsów o padach w różnych hostingach.

A te dziwne rady to dla siebie zachowaj :)

A zacieranie rąk jak komuś coś nie działa zamiast samemu popracować nad jakością to zwykłe wieśniactwo. Cóż jak widać są ludzie i ludziska :(

Od kiedy jak komuś strony nie działają to się z tego cieszy? nie wiem o co ci chodzi.

To są bardzo pragmatyczne rady jak masz tak napięty harmonogram prac na serwerze, a do tego jak będzie w planach konserwacja systemu zaoszczędzisz nam kolejnej informacji o "padzie" :(

EOT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności