Skocz do zawartości

Nowy, darmowy, moderowany katalog

wojtekk

Rekomendowane odpowiedzi

Zapraszam do dodawania swoich wpisów do darmowego katalogu storn:

katalog stron

Warunki konieczne do zaakceptowania wpisu:

1. Opis minimum 400 znaków,

2. Tylko UNIKALNE opisy. Na 300 zgłoszeń dodałem 40 stron, tak naprawdę 10 miało unikalny opis. Na dobry początek zmieniałem opisy ale teraz będę je kasował. Jeśli nie akceptujesz tego punktu omiń ten katalog szerokim łukiem-jest przecież tyle innych...

3. Nie akceptuje erotyki, kiepskiego zaplecza pod swl itp.

Jeśli znajdziecie jakieś błędy-piszcie a postaram się to naprawić:)

Katalog jest moderowany i gwarantuje jego długowieczność.

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

Co Wy się wygłupiacie z tymi unikalnym opisami ? Bez przesady.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

nie:) nie przesadzaja:) napisz unikalny opis, dodaj, poczekaj na akceptacje a potem dodawaj sobie do nastepnych :] wlasnie tak to dziala i nazywa sie to zludzeniem:] wczoraj w innym temacie superkatalogu wyrazilem juz swoje "zdziwienie" co do tych unikalnych (sprawdzone 2 zdania... i opisy ponad 600 znakowe polecialy:D ) .

precle rozumiem, katalogi juz niekoniecznie.

katalog jest darmowy, moim kaprysem jest unikalny opis-jesli komus to nie odpowiada to jego prywatna sprawa, nie zmuszam do dodawania! jesli ktos jest wtornym analfabeta i nie potrafi zrozumiec pisanego tekstu to ma problem

uwazam ze unikalny opis jest "jakimś" sposobem na addery i inne wynalazki, jasne ze ktos moze dodac ten opis jutro do nastepnego katalogu ale jesli doda go najpierw do mojego to wiem ze nie jest to automat tylko czlowiek

dopilar.pl

pomijajac fakt hmmm obrazania ludzi (wtorny analfabeta) zadam jeszcze jedno pytanie , a jaki problem w tym, ze wpis dodal automat? jesli strona jest ok, nie jest zadnym zapleczem czy innym rss-syfem a opis nie jest zlepkiem slow kluczowych?

pandha - odpisalem Ci w temacie Twojego Unikalnego katalogu

do obu Panow, chcialbym abyscie zrozumieli, ze moje wpisy nie sa atakiem na Wasze osoby tylko proba poddania pod dyskusje rzeczy, które moim zdaniem nie mają większego sensu... nie w kwestii seo itp po prostu takie sa realia i tego nie zmienicie a stracicie tylko czas :/ o którego cenienie i szanowanie tak sie upraszacie.

Opis minimum 400 znaków

Napisałem opis ponad 1000 znaków, dodaję a tu:

Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków.

Załamka ;)

Hosting już od 39 zł brutto/rok! Sprawdź nasze możliwości: brak limitu domen, subdomen, kont FTP, baz danych MySQL, wiele wersji PHP, dostęp do konta przez SSH, automatyczna instalacja WordPress, kompatybilność z frameworkami Symfony/Laravel, blokada krajów, integracja z CloudFlare i wiele innych.

dziwna sprawa, wszystkie wpisy maja ponad 400 znaków i nie było problemów, teraz jeszcze próbowałem dodać coś swojego i przeszło bez problemu z opisem ponad 1k

edit: jeszcze raz sprawdziłem konfiguracje, jedyne co mi przychodzi do głowy to że wpisałeś tagów więcej niż 255 znaków

dopilar.pl

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

domena na której stoi katalog ma pr3, jeśli chodzi Ci o to, że pr nie zostało przez ten katalog zdobyte to mogę tylko potwierdzić, domena przechwycona ale nie widzę w tym nic złego(?)

Witam,

mam ten sam problem, otóż dodaję:

Opis: 975 znaków

Tagi: 30 znaków

Jednak otrzymuję komunikat:

Opis strony nie może przekroczyć 255 znaków.

podeślij mi na pw opis, spróbuje dodać od siebie i zobaczę o co chodzi bo u mnie działa i nie mam pomysłu co może być nie tak

dopilar.pl

https://www.mypagerank.pl/narzedzia,fake_pagerank

Pagerank :

3

Fake PageRank :

Pagerank wygląda na oszukany!

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

"Wygląda" nie znaczy że jest, nie uważasz?

Aczkolwiek nie będę zapewniał, że był on zdobyty uczciwie. Myślę, że najbliższa aktualizacja to pokaże.

Zresztą czym jest tak naprawdę page rank? Ja gwarantuje moderowanie katalogu, będę go linkował a to jest chyba ważniejsze od pr.

Być może mogłem napisać to na początku no ale... nie napisałem, jeśli ktoś się poczuł oszukany to przepraszam;)

Problem z opisami wydaje się być już rozwiązany, artur_waw, Twój wpis dodałem ręcznie. Dzięki za info o błędzie.

dopilar.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności