Skocz do zawartości

Wyszukiwarka w stylu YellowPages.pl

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Jak w Google AdWords zrobić wyszukiwarkę taką jak YellowPages.pl ma m.in. na stronie prportal.pl po prawej stronie? Screen poniżej:

prportal-pl.jpg

• 4 tygodnie później...
za pomoca flashowej reklamy ? :D

haha, no chyba, że o to chodzi. Myślę, że to może być niezgodne z regulaminem Googla.

May not have mock animated features, such as drop down menus or search boxes, unless the functionality actually works.
https://adwords.google.pl/support/aw/bin/static.py?page=guidelines.cs&topic=16863&view=all

"na pewno chodzi Tobie o AdWords? Może masz na myśli AdSence?"

Heh, napiszę inaczej. Chcę w kampanii AdWords odpalić podobną reklamę i wyświetlać ją na stronach uczestniczących w AdSense :) Trzeba ją więc ją dodać w AdWordsie.

"za pomoca flashowej reklamy ?"

To nie flash. Można wypełnić oba dostępne pola i dopiero po kliknięciu "Szukaj" przejdzie się na YellowPages.pl Już mi na innym forum podpowiedzieli, że to są reklamy gadżetowe Google AdWords.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności