Skocz do zawartości

Pzycjonowanie sklepu zoologicznego.

mientos

Rekomendowane odpowiedzi

Każdy pozycjoner ma swój własny styl i stawki rozliczania się z klientami jednakże należy pamiętać że wypozycjonowanie strony na topowe miejsca o ile zwiększy ruch na stronie to nie gwarantuje zwiększenia sprzedaży.

Najlepiej dać ofertę w dziale ofety na pozycjonowanie i zobaczyć jakie otrzyma się propozycje

Marketing internetowy dla firm

A ja powtórzę to co było opisane. W przypadku sklepu skup się na "długim ogonie" to są tysiące fraz i tego nie spozycjonujesz linkami, potrzebna jest optymalizacja, unikalna treść, dobre linkowanie wewnętrzne, automatycznie tworzona mapa strony etc.

Jeśli chodzi o pozycjonowanie to -> https://adwords.google.pl/select/KeywordToolExternal

Robisz analizę wybierasz od 50-100 fraz i je pozycjonujesz, nie pchaj się pod jedną dwie oblegane frazy bo z tego po prostu nie ma ruchu (a nawet jeśli jest to jest nieadekwatny co do kosztu jego pozyskania).

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

amii szczerze nic mi to nie mówi, bo kompletnie nie znam się na pozycjonowaniu. Liczyłem na to, że to wszystko będzie tak jasne jak :cena i kupno pepsi", ale tak nie jest. Musze zrobić inaczej skupie się na węższym asortymencie i poszukam firmy, która to "zoptymalizuje wylinkuje i coś tam jeszcze:). Dzięki pozdrawiam.

ja zgadzam sie z kilkoma osobami przedemna sklepy powinno pozycjonowac sie tylko na longtail wkoncu jak ktos szuka czegos w google to nie wpisuje"sklep z komorkami" tylko np"nokia n90" czy cos czego konkretniej szuka.Tak samo zoologiczny? co to za fraza? Sklep zoologiczny to juz sens

amii szczerze nic mi to nie mówi, bo kompletnie nie znam się na pozycjonowaniu. Liczyłem na to, że to wszystko będzie tak jasne jak :cena i kupno pepsi", ale tak nie jest. Musze zrobić inaczej skupie się na węższym asortymencie i poszukam firmy, która to "zoptymalizuje wylinkuje i coś tam jeszcze:). Dzięki pozdrawiam.

niestety musisz przyjąć do wiadomości, że pozycjonowanie to forma reklamy w internecie (IMO SEO i SEM to formy najskuteczniejsze). Skończyły sie czasy, że bez wiekszych inwestycji w promocje, reklamę i marketing osiagniesz sukces w internecie. Smutna prawda bez inwestycji nic nie zrobisz a konkurencja na dzień dzisiejszy ma przewagę min 2/4 lat.

Moja  fotografia kulinarna  :D  Fu*k Google ......Ask me .... Chcesz nauczyć się strzelać? Nasza nowa strzelnica w Gdyni, nówka nie śmigana ;) W Gdańsku też mamy strzelnicę ;)

Nie wszystkie sklepy pozycjonuje się na długi ogon. Czy wyobrażasz sobie sklep z łóżkami, meblami czy krzesłami pozycjonować w ten sposób?
Tak, oczywiscie, np krzesła:

biurowe krzesła

krzesła biurowe

stoły krzesła

krzesła i stoły

stoły i krzesła

krzesła kuchenne

krzesła obrotowe

meble krzesła

obrotowe krzesła

krzesła drewniane

krzesła ogrodowe

krzesła konferencyjne

krzesła barowe

krzesła do jadalni

krzesła plastikowe

krzesła składane

krzesła metalowe

nowoczesne krzesła

tanie krzesła

krzesła i fotele

krzesła nowy styl

krzesła szkolne

krzesła audytoryjne

krzesła do restauracji

krzesła laboratoryjne

krzesła przemysłowe

krzesła warsztatowe

krzesła do biura

krzesła ergonomiczne

krzesła rehabilitacyjne

krzesła włoskie

krzesła gabinetowe

itd itd

Jesli chodzi o meble:

Search sent 99,769 total visits via 17,213 keywords

Top10 fraz dali okolo 20k visits, wiec 80% ruchu jest z tych innych 17203 keywords...

Nie wszystkie sklepy pozycjonuje się na długi ogon. Czy wyobrażasz sobie sklep z łóżkami, meblami czy krzesłami pozycjonować w ten sposób?

mi trudno sobie wyobrazić zeby nie pozycjonować na długi ogon sklepów , TTSEO podał przykład z życia wzięty

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności