Skocz do zawartości

Google Analytics + Google Adsense - co daje połączenie

RybakWedka

Rekomendowane odpowiedzi

Możliwość analizy zarobków A$ - Według podstron, źródeł ruchu, badania trendów, sprawdzenia które podstrony posiadają najwyższy CTR/eCPM i wiele innych przydatnych danych.

...

Co ile odświeżane są te staty? założyłem godzinę temu i zero wejść ;)

...

te statystyki nie są statysykami on-line nie dowiesz się z nich ile osób obecnie siedzi na Twojej stronie i co tam przegladają w tym momencie, dane zobaczysz dopiero na drugi dzień ile osób było

jeżeli chcesz wiedzieć co sie dzieje na Twojej stronie w danej chwili musisz skorzystać z innych statystyk

Xann Internet Solutions - Tworzenie sklepów internetowych

468x60_5.jpg

Online nie potrzebuje. Niepotrzebny kod w stronie i wczytywanie przez odwiedzających. Bardziej w pytaniu chodziło mi o to z jaką częstotliwością zliczane są staty odwiedzin, ale mi juz odpowiedziales ze po 24h. Dziękuje.

PS. szkoda że nie jest to chociaż tak aktualizowane jak adsense ;)

; ]

Może trzeba sobie zmienić zakres dat w analitycs, bo domyślnie zakres jest do dnia poprzedniego. Ale jak zmienisz na aktualny, to zobaczysz też dane z danego dnia. Nie są one zapewne pełne na daną chwilę, ale mogą dać już pewien obraz odwiedzin.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności