Skocz do zawartości

Unikatowy opis w katalogach

Prox

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem. W sumie jak nie patrzeć, jestem początkujący i powoli się uczę tego wszystkiego. Ale jeśli się nie mylę to linki w art. są niby lepsze niż zwykle. Przynajmniej tak gdzieś tu wyczytałem.

A co do katalogów, to co ma skórka do wartości?? Googla to raczej nie obchodzi czy coś ma standardową grafikę czy unikalną. Potencjalny koleś który dodaje tam stronę najprawdopodobniej wejdzie raz doda i o niej zapomni, może nie licząc kilka, kilkanaście osób które się tym zajmują i dodadzą kilka stron. Co prawda to prawda że porządnych katalogów jest mało, ale od czegoś zacząć trzeba.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

A co do katalogów, to co ma skórka do wartości??

Daje to informacje dodającemu, że autor katalogu zrobił coś więcej, niż tylko zainstalował skrypt w wersji podstawowej. Skoro więc wykorzystał swój czas, to być może będzie też dbał o ten katalog.

a dodajesz w ogole strony do takich smieci? jak widze ze katalog nie ma porzadnej skorki, nie jest podlinkowany albo na normalnej domenie...

Ja? Nigdy ;), do takich to też by mi się nawet wklejki opisu nie chciało dodawać.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności