Skocz do zawartości

dziwne zachowanie domeny

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Kupiłem sobie kiedyś w calu ok. miesiąc temu dwie domen ki https://bazatwarzy.eu/ i https://baza-twarzy.eu/ . Dziś chciałem wrzucić tam stronę do klienta, jednak zauważyłem że domeny sobie zaparkowały gdzieś i to bez mojej wiedzy. Co jest grane?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Moze to będzie głupie, ale zapytam- rozumiem, ze dopisałeś domenę do serwera, zmieniłeś DNS i takie tam....?

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Nadchodzi apokalipsa ... w Terminatorze wszystko się zaczęło od tego, że domeny same się parkowały ... TOTALNY CHAOS ;)

Zadzwoń do usługodawcy, jeżeli z panelu nie możesz tego ustawić ... takie problemy się szybko rozwiązuje :)

Pozdrawiam B)

P.S.

01. Parkujesz domenę na serwerze.

02. Ustawiasz DNS'y w panelu klienta (u usługodawcy, który Ci domenę sprzedał).

03. Czekasz na aktualizację ustawień.

Finito ... później FTP -> pliki na serwer -> strona w necie ;)

ej nie o to chodzi ;)

taką lamką nie jestem.

CHodziło mi o to, że domena była podpięta do serwera i sama się podpieła pod parking :)

Pierwszy raz mi się to w cal'u zdarzyło B)

Pozdrawiam, można zamknąć.

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności