Skocz do zawartości

Post by Email

Kleszcz

Rekomendowane odpowiedzi

Nie wiem jak jest rozwiązany ten skrypt ale standardowo do połączenia maila ze skryptem nie wystarczy samo PHP - potrzebny jest także SHELL

???

Ale chodzi o funkcję na wordpress.com, która polega na publikowaniu postów emailem. Posty wysyłane SMTP dochodzą, funkcją mail() w PHP - nie.

SOA 1 !

Musisz sprawdzić jakim sposobem php sprawdza maile , bo to wszystko na tym polega ze wordpress laczy sie przez POP i sprawdza pocztę

Ale tu php na serwerze wysyłającym pocztę nie ma nic do rzeczy, bo emaile wysyła - sprawdziłem. Rzecz w tym, że tajne skrzynki na wordpress.com odbierają tylko mejle wysłane z klienta pocztowego i (lub) przez SMTP.

Czy to w takim razie może być kwestia nagłówków wiadomości ?

a na wordpress.com możesz podać dowolna skrzynkę ? czy też musisz korzytsac z tego co Ci zaoferują ?

Jak mozesz podac cos innego to zmien adres na gmial i obserwuj czy listy docierają.

A przyczyna tak jak napisał kolega mkr jest to ze wiadomosc trafiaja do spamu.

Bo... i tutaj jest długa lista powodów dla których listy trafiają do spam.

Wyslij mi na PW swój mail to Ci powiem jak to sprawdzić

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności