Skocz do zawartości

Szablony aukcji - WANTED

dMien

Rekomendowane odpowiedzi

Tak czy siak mozna cie nazwac zlodziejem, jesli bedziesz "odtwarzal" szablony platne, do tego leniwym i bezczelnym, bo chcesz zeby ci jeszcze ktos pokazal szablony ktore mozesz ukrasc. Tak ciezko jest cos stworzyc od zera, tylko trzeba krasc czyjes projekty? Ku*** nie rozumiem tego. Jesli milion galerii css czy roznych linkowni - poogladaj, zainspiruj sie i zrob cos swojego.

Wykonam profesjonalne projekty graficzne stron www

Tak czy siak mozna cie nazwac zlodziejem, jesli bedziesz "odtwarzal" szablony platne, do tego leniwym i bezczelnym, bo chcesz zeby ci jeszcze ktos pokazal szablony ktore mozesz ukrasc. Tak ciezko jest cos stworzyc od zera, tylko trzeba krasc czyjes projekty? Ku*** nie rozumiem tego. Jesli milion galerii css czy roznych linkowni - poogladaj, zainspiruj sie i zrob cos swojego.

Widzę, że nie mamy o czym rozmawiać.

Gdybyś napisał aplikację podobną do Photoshopa, nazwałbyś się złodziejem? Bo odtwarzasz płatną aplikację?

useyourbrain.png

Tobie sie wydaje, ze jak zrobisz kopie jakiegos projektu od zera to jest on juz twoim pomyslem i nie ma zadnych przeciwskazan w jego uzywaniu itp? Czyli powielanie (wrecz kopiowanie) projektow jest zupelnie legalne i na miejscu? Moze sprecyzuj co masz na mysli mowiac, ze "odtworzysz projekt" - bo ja to rozumiem, ze chcesz komus ukrasc pomysl/projekt graficzny. Robisz kopie platnych projektów + wykorzystujesz je komercyjnie/niekomercyjnie = jestes zlodziejem :D Dlaczego nie kupisz po prostu platnego szablonu, ktory ci sie podoba?

Co do Photoshopa to za**b***** cienka riposta :)

Tobie sie wydaje, ze jak zrobisz kopie jakiegos projektu od zera to jest on juz twoim pomyslem

Nie napisałem tego i wcale mi się tak nie wydaje. Po prostu uważam, że jeśli zrobię coś sam, jest to moje i jak najbardziej dozwolone na własny użytek.

Moze sprecyzuj co masz na mysli mowiac, ze "odtworzysz projekt"
Ty to akurat napisałeś. Nie jestem kreatywny, więc chcę zaczerpnąć pomysłów od projektantów, następnie podpatrzone schematy zastosować u siebie.
Dlaczego nie kupisz po prostu platnego szablonu, ktory ci sie podoba?
Po prostu - chcę to zrobić sam. Poza tym nie uważam, abym potrzebował kupować coś, co i tak mi się nie zwróci w żadnej formie.
Co do Photoshopa to za**b***** cienka riposta

Jak cała Twoja czerstwa gadka.

Dobra, wystarczy już tej do niczego nieprowadzącej dyskusji.

EOT

Nie. Zobaczyć szablon, odtworzyć go, albo jego część w photoshopie i używać.

Jak dla mnie to ty pisales o odtworzeniu projektu/szablonu - ja to rozumiem jako zrobienie kopii i tego sie czepiam. W pierwszym poscie wspomniales tez o przerysowaniu - dla mnie jako webdesignera (z tego zyje) to zwykle zlodziejstwo (czytaj kradziez wlasnosci intelektualnej). Jakbys napisał po prostu, ze szukasz inspiracji (Google nie dziala?) to by bylo zupelnie inaczej.

Poza tym nie uważam, abym potrzebował kupować coś, co i tak mi się nie zwróci w żadnej formie.

Bez zartow :D Chcesz miec ladny szablon zeby przyciagnac wiecej potencjalnym kupcow - nie wiem czy mozna powiedziec o tym tak, ze to sie nie zwroci w zadnej formie. Chcesz sprzedawac w ladnej formie na Allegro? To zaplac, a nie kradnij.

Podsumujmy - chcesz krasc czyjes pomysly przerysowywujac/odtwarzajac platne szablony?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności