Skocz do zawartości

Wartościowy katalog stron - Jak?

Deletor

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Otóż jakiś już czas temu postawiłem swoje pierwsze dziecko jeśli chodzi o katalogi. Wpisów powoli przybywa.

Wiadomo że nie jest to sprawą 5 minutową postawienie czegoś takiego i trzeba trochę czasu poświęcić aby zaczęło to sprawnie funkcjonować. Katalog stoi na otwarty mini v2. Darmowy to darmowy ale nie koniecznie zdany na porażkę. Trzeba jakoś zacząć, no ale jak to zrobić aby były tam dodawane wartościowe wpisy i jakie za takie uważać. Jak już zdążyłem się dowiedzieć i wyciągnąć z własnych doświadczeń. Nie każdy lubi dodawać wpisy gdzie popadnie tylko do 'porządnych' katalogów. Ni i jak osiągnąć coś takiego.

A teraz pytanko do adminów katalogów. Czy dodajecie sami wartościowe strony do swoich katalogów?? tzn jak np. znajdziecie w necie jakąś fajną stronę czy sami ją dodajecie do katalogu, aby była. Czy olewacie to i czekacie na wpisy od innych??

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Jeżeli właściciel katalogu ma dodać link do swojej strony w swoim katalogu, to zazwyczaj umieszcza link w szablonie (nawigacji lub w stopce) strony.

i łapie fitlra ... za linki w stopce

najlpeij dodac porzadny opis i podlinkowac ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

No to kwestia dodawania cudzych stron do katalogu. A co zrobić by był uważany za wartościowy w środowisku?? Pomijając unikalny layout.

Autorski skrypt? ;)

Edit:

Dobrze podlinkowany, autorski skrypt, dobry PR, autorska grafika i dobrze moderowany pod względem unikalnych opisów.

multikonto, recydywa

No to kwestia dodawania cudzych stron do katalogu. A co zrobić by był uważany za wartościowy w środowisku?? Pomijając unikalny layout.

pomeczyc sie za darmo ze 2-3 lata a potem jakos pójdzie ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

pomeczyc sie za darmo ze 2-3 lata a potem jakos pójdzie ;)

O ile się ma już zaplecze, wiedzę i chęci...

To naprawdę nie jest tak hop siup super katalog ciach...

Deletor podstawowe pytanie jakie możesz sobie zadać, to jakie masz możliwości linkowania i czy będzie Ci się chciało...

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

ja zaczynałem od zera za darmo ... wiec inni też mogą ;)

Jestem tego samego zdania, co zgred. Aby mieć dobry katalog, trzeba poświęcić trochę czasu. Katalogi to biznes, a w biznesie jest prosta zasada - chcesz mieć coś dobrego, zainwestuj i się postaraj. Niestety/stety, w Polsce mało kto do tego tak podchodzi.

Szczerze to jakoś nie widzę jak zrobić biznes z katalogu :D Może i kilka zł zarobi po jakimś dłuższym czasie, aby wprowadzić opłaty. Ale za 2-3 zł czy ja wiem czy dało by się coś zarobić!? Linkować dla mnie to nie problem jakiś duży, po porostu jestem stosunkowo początkujący w tej dziedzinie i jak już zaczynam to chcę raczej zrobić coś porządnie od początku do końca, a nie na łapu capu. Czyli jednymi słowy trzeba zabrać się za grafikę, a jak czas pozwoli to może coś samemu napisać.

Darmowy katalog stron internetowych Katalog stron - Jogurcik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności