Skocz do zawartości

Nokia Booklet 3G to Notbook dla pozycjonera ?

Xann

Rekomendowane odpowiedzi

jak by ktoś go miał w rękach to proszę o opinie

ja spotkalem przypadkiem jeszcze atrape w sklepie (niby wzorowana na wadze i rozmiarach orginalu) i z tego co powiem to naprawde wygodny notebook,dobrze rozlozona klawiatura lekki plaski no i ogolnie wszystko co mozna zobaczyc na atrapie idealne czuje ze to bedzie moj nowy zakup, ciekawe tylko kiedy bedzie go mozna dostac i w jakiej cenie

Ciekawe jaka będzie jego końcowa cena. Zobaczymy może pobije cena/jakość ASUS'a eeePC.

Przecież to Nokia. Czyli będzie droooogo. :D

Wyświetlacz ma być 10" a rozdzielczosc hd - czyli 1280x720? Czy tego czasem nie będzie trzeba oglądać pod mikroskopem? ;)

Jeżeli miałbym brać komputer w tym stylu to wzialbym asusa ul30:

https://pcblog.pl/asus-ul30-13-3-notebook-z...o-na-pokladzie/

Ma więcej wspólnego z macbookiem air niż netbookiem, ale waży 1,5kg - według producenta wytrzymuje jakieś 11 godzin na baterii (czyli realnie ze 6) co i tak jest dobrym wynikiem.

Do tego;

Cena UL30 w wersji z procesorem SU7300 (1,3 GHz, 3 MB cache, 800 MHz FSB), 4 GB DDR3 RAM, dyskiem 320 GB, grafiką Intel X4500 i 8-komorową baterią to 2999 zł.

Wygląda tak:

https://www.mobimaniak.pl/10706/10706/

zrób to jeszcze raz pożegnasz się z forum...

Atom do demonów szybkości nie należy, nie wiem jeszcze jak bedzie na tym działac vista albo 7, zobaczymy jak zaczna wychodzić.

Ja bym brał pod uwagę gwarancje aby była na co najmniej 24m najlepiej "od drzwi do drzwi" i żeby miał modem gsm aby nie trzeba było kombinować z zewnetrznym modemem na usb.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności