Skocz do zawartości

filtr ponizej 100 strona?

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Wiec tak mam nietypowy problem, Moj katalog pozycjonowany pod fraza"katalog stron www" byl na 10 pozycji po czym dostalem filtra pierw na 80 pozycje a teraz niema mnie w pierwszym 1000 wynikow( to nie ban komenda site:www.domena.pl pokazuje wyniki oraz google ban cheack) z tego co wiem to ban to 100-200 pozycji w dol ale czy mozliwe zeby dostac 1000? I jak ktos ma to prosil bym o link do regulaminu google bo nie bardzo wiem za co ten filtr.

Piszesz ze to nie ban bo stron ma site, a potem pytasz za co ban... Jesli chodzi o katalog ze stopki, to filtr prawdopodobnie za linki w lewym bloku.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Jak to się czasy zmieniły. Kiedyś mówiło się, że jak jest 100 linków to jest dużo :angry:

A tak na poważnie. Skoro 9 linków to dużo, to w takim razie jaka ilość byłaby uznana za odpowiednią? Czyli nie budzącą wątpliwości google.

A co do katalogu, to przecież możesz te linki rozłożyć bardziej po całej stronie, by nie było ich aż tak widać na pierwszy rzut oka. Troszkę nad menu. Troszkę pod. W okolicach kategorii, etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności