Skocz do zawartości

Agencja płacąca za wyświetlenia reklam na stronie

lublinforum

Rekomendowane odpowiedzi

a ja polecam wszystkim programy partnerskie, ich dobra mieszanka razem z jakimiś adsense czy adkontekst daje całkiem dobre zarobki, tylko do PP trzeba być cierpliwym. Tutaj jest mniej ofert za klick, więcej za efekt, czyli np za sprzedaż czy doprowadzenie użytkownika do rejestracji.

Prowadzę z bratem stronę o programach partnerskich, między innymi mamy katalog programów, znajdziesz u nas linki do sieci afiliacyjnych które zaproponują ci ciekawy programy więc zapraszam cię na affiliate-partner.pl

ciekawa strona o tematyce - programy partnerskie

Jak widzę forum jest dość tematycznie związane z Naszym "pięknym" Lublinem a więc myślę że najwięcej zarobisz na reklamach regionalnych czyli np reklamy klubów, ośrodków szkolenia kierowców itp ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

hotsauce007, każdy poważny ośrodek szkolenia kierowców lub klub ma własną stronę w internecie ;)

Przede wszystkim warto by było wybadać jaki jest przedział wiekowy odwiedzających. Jeżeli są to ludzie młodzi np 18-24 lata to myślę że jest to idealny trafic właśnie pod reklamę klubów czy szkół jazdy ponieważ mogą to być potencjalni klienci ;)

Michał Kryński
Zapraszam na moje forum akwarystyczne  ;-) 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności