Skocz do zawartości

Dziwne zawirowania

firewall

Rekomendowane odpowiedzi

O mało co zawału serca nie dostałem, że wypieszczona strona spadła mi na 9 stronę, ale puknąłem się w głowę - nie takie rzeczy wyczyniało już Google i sajty wracały na poprzednie pozycje.

Tkanina juta zastępuje nieekologiczne tworzywa sztuczne w ogrodnictwie i dekoracji wnętrz, | natomiast na zewnątrz tuja szmaragd jest piękną ozdobą

Z innej beczki, a może i nie koniecznie innej, czy nie pojawia Wam się teraz przy szukaniu częściej niż zazwyczaj token zabezpieczający z info o tym, że prawdopodobnie automatyczne zapytania i chroniąc bla bla bla... przy wyszukiwaniu?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Z innej beczki, a może i nie koniecznie innej, czy nie pojawia Wam się teraz przy szukaniu częściej niż zazwyczaj token zabezpieczający z info o tym, że prawdopodobnie automatyczne zapytania i chroniąc bla bla bla... przy wyszukiwaniu?

Ja mam taki komunikat co dziesiąte szukanie w gugle... Choć to chyba piętno korzystania z seoquake.

U mnie się to zbiegło z instalką nowej wersji google monitorka, pomyślałem sobie coś skopali może, ale teraz sam nie wiem ;)

edit: jeżeli G nic nie kombimuje, to u mnie ten tokenik wyskakuje przez Free Monitor for Google - dziś sprawdziłem pozycje i dla testu zapusciłem wyszukiwanie w G i tokenik hops! :D

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

U mnie się to zbiegło z instalką nowej wersji google monitorka, pomyślałem sobie coś skopali może, ale teraz sam nie wiem :D

edit: jeżeli G nic nie kombimuje, to u mnie ten tokenik wyskakuje przez Free Monitor for Google - dziś sprawdziłem pozycje i dla testu zapusciłem wyszukiwanie w G i tokenik hops! ;)

Ja też miałem problem z Google Monitor. Natomiast dzisiaj chyba działa ok. A skoki mam ogromne i przeważnie na niekorzyść ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności