Skocz do zawartości

linki PR:0-3 ze stron: fryzury/włosy/peruki

wiktor

Rekomendowane odpowiedzi

!witka!

zgłosiłem stronę www.dieperuecken.com do katalogów niemieckich i chciałbym teraz mój zestaw linków uzupełnić o te ze stron o niższym PR (0-3 - dyspercja pageranków powinna być wszak naturalna) oraz o większej ilości tekstu (a nie samymi linkami na stronie, jak to jest w przypadku katalogów) powiązanych tematycznie

jako, że mam pomysły, ale nie mam jeszcze dobrych :) proszę o garść inspiracji (nota bene, nie wchodzę w żaden spam, nie chcę tez umieszczać linków zwrotnych)

moje dotychczasowe pomysły:

a/ udzielanie treści zawierającej link (artykuły dawane do serwisów PR)

b/ współtworzenie jakiejś części czyjegoś serwisu

c/ pozyskanie linku w zamian za usługi pozycjonerskie (nie każdy wszak jest moim konkurentem i nie tylko link zwrotny jest do oddania)

d/ programy partnerskie/płacenie za kliki (link partnerski może być linkiem do strony produktowej, nie koniecznie głównej)

e/ kupowanie linków (proszę o sugestie, to jest dla mnie proste rozwiązanie, ale nie wiem, gdzie te linki kupić)

.wiktor.

ps. to samo dotyczy stron ang/franc: wiggywigs.com i lesperruques.com, może również polskiej: peruki.org

Peruki z naturalnych włosów - tylko na stronie peruki.org.

pozyskanie linku w zamian za usługi pozycjonerskie

za uslugi pozycjonerskie pozyskuje sie kase :D no chyba ze pozycjonowanie polega na zrobieniu meta dla kolegi ;)

kupowanie linków

polecam allegro - ja kupuje, duzego powera nie daja bo strony ktore sprzedaja maja sporo wychodzacych ale rekompensuje to niska cena :P

przede wszystkim katalogi,

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności