Skocz do zawartości

skrypt platnego katalogu

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

wiec tak posiadam prawa do sprzedazy kopi katalogu takiego jak na tym z mojego opisu:) I teraz pytanie do was, co byscie w nim zmienili, oraz jaka cena powinna go byc. Oraz czy powinienem kodowac skrypt ioncube czy niekodowany sprzedawac?

jak zrobisz z tego INDEXU to moze się skuszę. W obecnej formie jest to na moje oko 1% tego co potrzeba porządnemu katalogowi.

Co potrzeba ?

poczytaj: tu oraz tu

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

@kukis:

I teraz pytanie do was, co byscie w nim zmienili

więc odpowiedziałem :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

byla takze oferta na pio ale admini nie lubia moich ofert wiec znow usuneli
Skoro Ty nie lubisz czytać i stosować się do regulaminu działu ogłoszeń to dlaczego admini mają lubić twoje ogłoszenia?

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

byla takze oferta na pio ale admini nie lubia moich ofert wiec znow usuneli
Skoro Ty nie lubisz czytać i stosować się do regulaminu działu ogłoszeń to dlaczego admini mają lubić twoje ogłoszenia?

Ogloszenie bylo akurat zgodne z regulaminem dlugi dokladny opis dobry tytul i na koncu link do aukcji. wiec niewiem co bylo nie tak

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności