Skocz do zawartości

liceum eksternistyczne - czy warto ?

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy ktoś z użytkowników tego forum korzystał z takiej formy nauki?, obecnie uczę się w technikum, ale to jest po prostu kpina !!! (Polska edukacja :) ) przychodzisz na 7 kończysz o 17 i w tym czasie nic nie zrobisz, niby 4 godziny specjalizacji z grafiki, a nauczycielka za gimpa sie za brać nie umie i na lekcji studiuje tutoriale :D . Myślę, nad formą nauki przez internet, tym bardziej że połowę przedmiotów już skończyłem więc teraz sobie bym je powtórzył :)

Czy ktoś miał do czynienia z tym typem LO?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Fakt, niektórzy uczą innych z poradników i książek nie mając większej wiedzy o tym, czego uczą...

Spytaj się informatyka czy xp'ki w pracowni mają doinstalowane sp3 - często spotkasz się z odpowiedzią "eee... nie wiem". ;-)

Ja miałem, ale nie online tylko normalnie fizycznie :D. Bardzo fajna forma nauki dla kogoś kto chce robić coś innego, a szkołe robi dla papierka ;). Dużo czasu na pracę, raz w tygodniu pojawić się na 4 godzinki (a czasami i na pierwszą godzinkę, a potem papa), egzaminy to parodia na poziomie szkoły podstawowej ;).

chyba, się na to zdecyduje , papierek technika nic nie daje , dwa lata temu nie za bardzo się tym interesowałem , myślałem że coś ze mnie wyrośnie jak pójdę na kierunek technik informatyk specjalizacja strony www i grafika komputerowa A tu porażka a niby najlepsze technikum w Poznaniu

Tylko raczej się w rok nie wyrobię , do maja żeby maturę zdawać, a za dwa lata to mogę w technikum zdawać maturę więc nie wiem jednak z drugiej strony nie wyrabiam się z technikum z pracą, często biorę lapka na biolę etc i tam sobie precle etc. klepię :D

+ wiem, że takie coś mnie nie przygotuje do rozszerzonej matury ;), dlatego bym zrobił sobie kursy z matmy i fizy przygotowujące.

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

papierek technika nic nie daje ,

Nie do końca tak jest dwa przykłady:

Pamiętam czasy kiedy papierek magistra farmacji nic za bardzo nie dawał, a teraz technik farmacji już zarabia fajna kaskę.

Drugi taki przepadek jak kiedyś chciałem iść do pracy związana z pozycjonowaniem.

Pytają się o papierki, a ja że nie posiadam w tym kierunku żadnych :)

czy umie pan programować - nie

robić strony www - nie

to co pan umie - pozycjonować strony ;)

I nie przyjęli :)

Dziś jednak nie dość ze ta firma kupuje u mnie linki to co cięższe tematy porostu mi zleca jako podwykonawcy :)

Nie ma tego złego..... , ale papierek to papierek i za 10 czy 20 lat zawsze może się przydać.

• 7 lat później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności