Skocz do zawartości

Dzień Chłopaka

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

Z okazji Dnia Chłopaka życzę przedstawicielom płci przeciwnej wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i tradycyjnie jak najwyższych pozycji, bez niemiłych niespodzianek ze strony Google ;-) :D

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
dzięki :) ale to jest dzień tego jednego chłopaka czy wszystkich ? ;-)

a Ty co sie podpinasz pod cudze święto ?? !!! stary repie co ?? :D

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

"to jest dzień tego jednego chłopaka czy wszystkich ? ;-)"

Wszystkich. Braciszek też się ucieszy, bo kaski trochę dostanie :D

"przy okazji dzisiaj Olcamp"

Zapomniałam o nim zupełnie i się nawet z koleżanką na niego nie umawiałam :/ Może next time.

Pochwalcie się później co dostaliście od swoich drugich połówek i od dziewczyn w pracy. Ja później napiszę, co nasi dostaną ;-)

"Nie no powaznie to niema juz wiecej żadnych kobiet?"

Mam 2 koleżanki, które zajmują się SEO i które tu czasem zaglądają, ale się nie udzielają ;-) Nawet nie wiem, czy założyły tu konta.

Z okazji Dnia Chłopaka życzę przedstawicielom płci przeciwnej wszystkiego najlepszego, zdrówka, szczęścia i tradycyjnie jak najwyższych pozycji, bez niemiłych niespodzianek ze strony Google ;-) :D

Dziękujemy:) Dobrze Lexy, że pamiętałaś bo tak to chyba każdy z nas by ten dzień przegapił;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności