Skocz do zawartości

Dzień Chłopaka

Lexy

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 58
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Dziekowac ;) Czy w drodze podziekowan moge sie przytulic i usciskac ? :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

OK, już mogę zdradzić co dostali nasi chłopacy i przy okazji pozwolę sobie zareklamować pewien sklepik w Olsztynie ;-)

Dostali tradycyjnie ciasta i... piwa regionalne zarówno z Polski, jak i zagraniczne. Każde było inne, więc mieli wybór spośród kilkumastu piw z Czech, Niemiec... kurcze, sama nie pamiętam skąd jeszcze ;-) Strona sklepu jest kiepska, ale jest na niej pokazane gdzie się on znajduje. Dodam, że jak faceci pierwszy raz do niego wchodzą to reakcja jest taka jak w reklamie Heinekena ;-) Także Maximus Marius (i pozostali Olsztyniacy), jak jeszcze tam nie byłeś to polecam.

A nad przytulaniem się jeszcze zastanowię ;>

ale spam w stopce fuj !

tuli tuli - prawie jak gili gili :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzięki za życzenia i przede wszystkim za pamięć. Większość kobiet pamięta niestety doskonale jedynie o Dniu Kobiet, a o dniu chłopaka to udają, że nigdy w życiu nie słyszały nawet jakby im przez kilka lat z rzędu co roku przypominać :)

OK, już mogę zdradzić co dostali nasi chłopacy i przy okazji pozwolę sobie zareklamować pewien sklepik w Olsztynie ;-)

Dostali tradycyjnie ciasta i... piwa regionalne zarówno z Polski, jak i zagraniczne. (...) Dodam, że jak faceci pierwszy raz do niego wchodzą to reakcja jest taka jak w reklamie Heinekena ;-)

Ja mam swoją teorię, że Ci faceci na słynnej reklamie Heineken'a to krzyczą właśnie dlatego, że im piwo ukradli i podmienili na Heineken'a (kto lubuje się w naprawdę dobrych piwkach z całego świata, ten zrozumie).

dust.pl - hosting klasy business [ kompleksowe rozwiązania dla Twojego biznesu ]

Markowe serwery DELL kolokowane w Polsce, bezpośredni styk do zasobów: TPNET, PL-IX, WIX, AC-X

NIP: 7712529108, REGON: 100262620, Infolinia handlowa: 0801 000 867

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności