Skocz do zawartości

Generator unikalnych opisów i artów

OMG

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jestem właśnie w trakcie tworzenia generatora opisów i artykułów dla stron, który w czasie tworzenia uwzględnia słowa kluczowe strony, informacje o domenie (głównie wiek), stronę główną (by określić zawartość i "rozmiar" serwisu) oraz "płytką" mapę strony. Będzie on posiadał duży zasób wyrazów, słów i spójników do zastąpienia. Każdy wygenerowany opis i art będzie całkiem inny, ale nie aż tak dobry jak wymyślony przez osoby zajmujące sie tym. Jeśli np. słowa kluczowe nie sugerują w prawdzie zawartości strony to napewno opis będzie znacznie odbiegał od niej. Co do artykułów czasem mogą być bezsensowne czyli odbiegać od poprzedniego zdania.

Moje pytanie jest teraz takie, zarówno do opisów jak do artów:

Czy akceptując stronę do katalogu, opisy o stronie sprawdzacie odwiedzając stronę i sprawdzając to co zawiera?

Czy mając własne strony precli akceptujecie delikatnie odchodzące od tematu (ale nie takie całkiem bezsensowne) arty?

I pytanie do wróżki: Czy w przyszłości boty wyszukiwarek będą sprawdzały takie wpisy (sens ich dodania)? :D

PS. Generator ma służyć do generowania opisów do katalogów i artykułów do precli dla programu, który będzie dodawał strony do katalogów i precli.

Proszę o szczere odpowiedzi, gdyż zastanawiam się jeszcze nad sensem tworzenia tego dla katalogów i precli wymagających akceptacji.

ja takie opisy usuwam ;)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Właśnie tego się bałem, że człowiek czytając taki opis czy art zrozumie od razu, że został on wygenerowany i go nie zaakceptuje.

To chyba lepiej powielać kilka opisów i artów losowo podczas dodawania.

Teraz czy zrobić użycie generatora tylko w katalogach i preclach nie wymagających akceptacji, ale chyba to bez sensu, bo takich będzie multum i praktycznie bezwartościowych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności