Skocz do zawartości

Ściągnął Wam AdWords kasę w tym miesiącu?

papieros

Rekomendowane odpowiedzi

@idolw, a tak bylo od początku, czy musiałeś sobie zasłużyć? Ja podejrzewam, że G. nabrał do mnie zaufania i też zaczyna mi ściągać co określoną kwotę. DO tej pory pewnie mu nie ufał to ściągał wsio pod koniec miesiąca. Czy ktoś się może potwierdzić moje przypuszczenia? Jest to dla mnie o tyle ważne, że na koncie leży odłożona dla G. kwota, którą mógłbym przez jakiś czas poobracać a tak nie wiem kiedy G. zarząda płatności.

No ale z tego co jest napisane w linku Paolciass'a wynika, że ,sciągają co 30 dni chyba, że kwota przekroczy indywidualny próg to wtedy szybciej. A nie, że ściągają gdy kwota osiągnie próg. Więc tak, czy inaczej, jaki by próg nie był należy spodziewać się ściągania kasy co 30 dni conajmniej. Mam rację, czy źle to rozumiem?

Skoro piszesz, że ostatniego miesiąca ściągnęło Ci 100 USD to w przeliczeniu na zł to ponad 200 zł, a zgodnie z informacjami jakie podałam w linku po przekroczeniu pierwszego progu w wysokości 200 zł następny próg to 800 zł. Z tego też względu Google na razie nie pobiera od Ciebie opłaty.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności