Skocz do zawartości

000webhosts program parntnerski

kikas

Rekomendowane odpowiedzi

Byłem dobrej myśli w związku z tym programem partnerskim.

Miałem ich banner na 2 stronach, w tym jeden na tematycznej (o tworzeniu stron, z zasugerowaniem na baner o założenie konta by otrzymać dobry hosting).

Miałem już 5 użytkowników, którzy się zarejestrowali z mojego banera. (przy 20 jest wypłata- 100$)

Ale panowie z 000webhost usunęli mi konto, nie mam pojęcia dlaczego, także nic na maila nie napisali.

I oczywiście, jak to administratorzy 000webhosts, nie mają w zwyczaju odpowiadać na maile.

Banery oczywiście dalej są na moich stronach (jeszcze ich nie usunąłem), ale prowadzą czysto do ich strony, bez żadnych id programu partnerskiego czy coś w tym stylu.

Uważajcie na nich, mają dobry darmowy hosting, ale ich program partnerski to chyba jakiś wałek...

Widziałem tutaj kogoś na forum kto ma w podpisie link na swój program partnerski z nimi (niestety nie potrafię tej osoby znaleźć), radze tej osobie uważać...

no tak, nawet mi do głowy nie przyszło że tak poważnie wyglądając serwis hostingowy, robi ludzi w @!$%# w programie partnerskim.

Znacie jeszcze jakieś programy partnerskie hostingu, żebym wymienił te banery? (oprucz nazwa.pl, oni jedynie przydzielają punkty i można to wymieniać na śmieszne gadżety)

Znacie jeszcze jakieś programy partnerskie hostingu, żebym wymienił te banery? (oprucz nazwa.pl, oni jedynie przydzielają punkty i można to wymieniać na śmieszne gadżety)

Masternet.pl daje bodajże 10% od zakupionych serwerów i 1% od domen.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności