Skocz do zawartości

Katalogi Stron -czy się dodawać do tych o niskim PR?

kamil2234

Rekomendowane odpowiedzi

mam kilka sukcesów - wypozycjonowanie stronki na srednio trudne frazy prawnicze tylko z katalogów :)

Dziekuje za uwage !!! ale stronki nie ujawnie :)

To ja mam same takie sukcesy. Katalogi przyjazne pozycjonerom:)

• Odpowiedzi 49
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale jak ma się już stronę z PR3

Dla mnie PR=3 nic nie znaczy...

Wartość linku ze strony to wypadkowa:

- wieku domeny

- powiązania tematycznego

- ilości linków zewnętrznych na stronie

- bl

- odwiedzalności strony

- site'u

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Tak jeszcze dodam, że strasznie drażni mnie to jak ktoś ma katalog o PR = 0 i chce 7 zł za dodanie wpisu.

Więc mam gorącą prośbę do właściceli tych katalogów i poradę zarazem. Nikt o zdrowych zmysłach się do takiego katalogu nie doda. Mało tego ja osobiście odrazu umieszczam je na mojej czarnej liście. Najpierw trzeb sobie pozycję wypracować, a potem brać opłaty od reszty.

Albo najgłupesze obostrzenie w regulaminie jakie znalałem dość często spotykane: Chcą od nas 2,44 z Vat za dodanie się do katalogu, a w regulaminie napisane jest , że nie gwarantują dodania do katalogu i wprzypadku odrzucenia opłata nie podlega zwrotowi. Są i tacy co biorą 7 zeta za nic.

No sorki wtedy to już żaden głupek na to nie pujdzie - to już wolę audiotele.

:chatownik::aniolek: - Chyba każdy omija takie katalogi szerokim łukiem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności