Skocz do zawartości

W jakim mieście jest najwięcej pozycjonerów?

dawstaw

Rekomendowane odpowiedzi

Jedynak z Gdyni, ale pozdrawiam sąsiadów z Gdańska i Rumii.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Puławy, mamy nowego archeologa ;)

Zajmuję się optymalizację oraz pozycjonowaniem stron internetowych, wystawiam F.Vat. Proszę śmiało pisać, dzwonić, chętnie odpowiem na wszelkie pytania, wycenię frazy, doradzę.

https://websy.pl/ kontakt@websy.pl, tel: 697715522, NIP: 716-254-81-05, REGON: 060330653

Ja bym się wpisał ale @Max mówi, ze amator to nie seowiec. Więc się nie wpisze. A byłby Wrocław :)

e: wiem o co Ci wtedy chodziło, spoko ;)

Nie wpisałeś swojego miasta :)

Piłeś? Nie jedź (i nie loguj się na forum) !

Siciliano: Robić szeptankę tutaj to jak sprawdzać w zbiorniku poziom paliwa zapalniczką.

aleś na mnie się wziąłeś , nie mówiłem tak ;) Są amatory co bardzie kumate jak właściciele firm SELO :P. Są ludzi co nie świadczą usług se na zewnątrz ale dla siebie robią dobre TOPY, wiec nie przesadzaj. najgorsze to są takie co w tym samym czasie piszą posty " jak prawidłowo ustawić SB do prostowanie" i "Sprzedam blasty SB" :)

aleś na mnie się wziąłeś , nie mówiłem tak ;) Są amatory co bardzie kumate jak właściciele firm SELO :D. Są ludzi co nie świadczą usług se na zewnątrz ale dla siebie robią dobre TOPY, wiec nie przesadzaj. najgorsze to są takie co w tym samym czasie piszą posty " jak prawidłowo ustawić SB do prostowanie" i "Sprzedam blasty SB" :D

amator to osoba nie zarabiajaca, profesjonalista to osoba ktora czerpie dochod z wykonywanej pracy, wiec nawet jak zarabiasz 10pln miesiecznie z pozycjonowania to mozesz sie dumnie okreslac profesjonlista

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

są amator w swoim fachu i profesjonalista, myślałem ze w języku Polskim można tak definiować stopień profesonalnosci wykonywania usługi, amator- złe, profesjonalista - dobrze. Jeśli tak nie jest sorry, w języku rosyjskim jest to w inny sposób określane

@Max,

W języku polskim synonimem słowa "zawód" jest "profesja". Więc jeśli ktoś wykonuje jakiś zawód, jest w tym fachu profesjonalistą.

Spójrz na sportowców: zawodowi gracze (otrzymujący za grę pieniądze) to profesjonaliści, a ludzie grający po pracy/szkole ze znajomymi to amatorzy. Niekoniecznie amator musi być słabszy od profesjonalisty - po prostu zajmuje się w życiu czymś innym.

Ale ogólnie co do słowa PROFESJONALISTA masz rację. Ma ono wydźwięk pozytywny, dodatni. Tak są określani ludzie, którzy są w czymś bardzo dobrzy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności