Skocz do zawartości

Ile jest warty link na tej stronie?

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

ile według was może być warty link na stronie:

https://www.elondyn.eu/partnerzy?PHPSESSID=...b10f41af8ec1168

Ile czasu może się indeksować link zamieszczony na tej podstronie?

Krzysztof

Jak mawiają "tyle ile jest ktoś skłonny za niego zapłacić"...

Czas w jakim zostanie "dostrzeżony link" zależy od częstotliwości odwiedzania podstron prze roboty sieciowe. Może to nastąpić po kilku minutach... lub tygodniach. Dla przykładu nowy post na tym forum widziałem już po kilu minutach w SERP'ach google.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Wysoki PR nie gwarantuje częstych odwiedzin przez roboty, ale dodawana treść i to znowu odzwierciedla to forum ;)

Jeśli treści do zaindeksowani szybko przybywa booty "częściej odwiedzają" taki serwis, bo ich algorytm z dużym prawdopodobieństwem mówi, że będzie coś nowego do zaindeksowania.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Ok, kolejne pytanie.

Jaką wartość w waszych oczach przedstawia link na tej podstronie. Czy byście chcieli mieć taki link? Co jest za tym aby mieć link zamieszczony na tej stronie, a co przeciw. Po zaindeksowaniu, jaką wartość będzie on przedstawiał.

Napisałeś 107 postów więc powinieneś mieć większą świadomość w tych zagadnieniach i nie zadawać takich pytań!

Link jest linkiem przeważnie jeden więcej nie zaszkodzi zwłaszcza jak strony są tematycznie powiązane i serwis nie jest "spamowy" czyli tak jak przedmiotowy...

Dla mnie link na tej stronie nie ma za dużej wartości, ale to może być spowodowane tym, że pod wymianę szukam tylko tematycznych stron pod swoje strony, a takiej tematyki akurat teraz nie szukam ;)

Jeżeli nie jesteś w stanie ocenić czy link z danej strony jest dla Ciebie wartściowy to czemu rozważasz możliwość zamieszczenia go tam?

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Jeżeli nie jesteś w stanie ocenić czy link z danej strony jest dla Ciebie wartściowy to czemu rozważasz możliwość zamieszczenia go tam?

Nie rozważam zamieścić go, ja od ponad miesiąca czasu go mam. I potrzebuję konkretnej odpowiedzi na moje pytania. To nie jest forum filozofów tylko dla pozycjonerów.

Z tego co widzę link już tam masz, nie rozumiem w takim razie tych pytań.

[dodane]

To nie jest forum filozofów tylko pozycjonerów.
W pozycjonowaniu nie ma wzoru do obliczania lub cennika wartości linka, dla każdego może mieć on inną wartość. Dla jednych może być bardzo cenny bo będzie jednym z nielicznych do strony, dla innych będzie jednym z tysięcy linków nie mającym większego znaczenia.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

Z tego co widzę link już tam masz, nie rozumiem w takim razie tych pytań.

Masz rację, mam link od około 1,5 miesiąca, który nie jest zaindeksowany, i to mnie martwi, więc stąd pytania.

który nie jest zaindeksowany
Jak mamy to rozumieć ?

Ile czasu może się indeksować link zamieszczony na tej podstronie?

Krzysztof

ja od ponad miesiąca czasu go mam

No to jeżeli jeszcze nie został zaindeksowany to odpowiedź będzie wynosiła "powyżej miesiąca"... Po co pytać o coś, co można samemu sprawdzić?

A tak w dodatku, to wydaje mi się, że ów strona nie jest zbyt przyjazna dla robotów:

partnerzy?PHPSESSID=6fc43b580febd0e64b10f41af8ec1168

Po wrzuceniu ów adresu do google z atrybutem "cache" wyrzuca na inną stronę...

Spółki | Prawo | Sąd

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności