Skocz do zawartości

Wybór hostingu

takun

Rekomendowane odpowiedzi

Chcę postawić Bloga którego będę systematycznie prowadził, 1-3 wpisy dziennie, w zasadzie to taki serwis będzie. Przeglądam oferty hostingowe i takie wybrałem :

Z tańszych interesujące mnie oferty:

*ceny netto

kei.pl 150 zł /po roku 300zł - plus adwords bon 150złgratis

home 150zł / po roku 300zł - plus adwords bon 200złgratis

neteasy.pl 100zł /po roku 100 zł

Co byście wybrali, a może macie inne propozycje?

No więc kei.pl i home.pl najczęściej są polecane, myślę o tych firmach w stylu, dopłacę kilkadziesiąt złotych i będę miał w bardzo dobrej firmie. Gratis dochodzi ten kupon , ale w zasadzie nie przyda mi się teraz a podobno trzeba też zapłacić za jakąś aktywację 40zł więc to byłby kolejny wydatek. Neteasy.pl natomiast wydaje się akurat na moje potrzeby, do tego nie muszę płacić za rok, mogę nawet co miesiąc...i chyba zostanę przy neteasy.pl Pytanie tylko czy ta firma dorównuje kei.pl i home.pl?

Z czystym sumieniem mogę powiedzieć, że dorównuje. BOK odpowiada na wszystkie pytania dosłownie błyskawicznie, średnio w kilkanaście minut. Serwery chodzą stabilnie, mają wysokie uptime'y no i do tego są ulokowane w Polsce:). Jestem tam już ponad półtora roku to wiem co mówię.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności