Skocz do zawartości

test żyjących (jeszcze) precli

Maximus Marius

Rekomendowane odpowiedzi

Zaplanowałem sobie test precli które jeszcze żyją.

Na czym polega test: sprawdzę jak często pojawiają się nowe wpisy na danym preclu. Czy w ogóle się pojawiają.

Kiedy wyniki: za miesiąc czyli 3 listopad, choć po miesiącu test może trwać dalej.

Co chcę sprawdzić: ile jest precli jeszcze żywych, jeżeli test potrwa kilka miesięcy będzie można oszacować przeciętny czas życia precla

Jako źródło adresów precli wykorzystałem bazę adder-a, jak by ktoś chciał dołączyć jakieś precle do testu to proszę wysyłać listę na

adres "pp AT seo4you.pl" (AT czyli małpa)

A co ma na celu ten test?

Jako źródło adresów precli wykorzystałem bazę adder-a,
Czego ta lista jest wyznacznikiem? może jakieś 20% wszystkich precli w sieci, a może 1% .... samo pochodzenie listy mówi ile takie precle będą żyły.

Mam i znam precle które są w sieci ładne parę lat... ale i tak nie rozumie w czym ma pomóc taki test?

Logiczne jest, że żywotność takich stron jest krótka, bo powstają w jednym celu...

a są niedochodowe itp. a jak do tego dochodzą bany.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Zaspokojenie ciekawości,

przetestowanie kilku algorytmów,

odsianie plew od ziarna :)

Czego ta lista jest wyznacznikiem? może jakieś 20% wszystkich precli w sieci, a może 1% .... samo pochodzenie listy mówi ile takie precle będą żyły.
Lista jak lista , na początek wystarczy.
Mam i znam precle które są w sieci ładne parę lat... ale i tak nie rozumie w czym ma pomóc taki test?

Podziel się listą, może pomóc stworzyć narzędzie do automatycznego sprawdzania jakości precla.

przetestowanie kilku algorytmów,

odsianie plew od ziarna !!!

Jeden był tu taki co testował algorytmy wyłapujące 'śmieci'...... - "nie idźcie tą drogą"

a tak serio, to szkoda czasu na takie badania - precle dzielą się na dwa rodzaje :

- dosłowne precle przyjmujące wszystko, żyjące niecały rok - 90%

- wieczne (nawet po ew. banach przenoszone na inne domeny) - 10% (raczej nie udostępniane ogółowi)

M

Pozycjonowanie lokalne, Wymiana linków tematycznych, Tematyczne artykuły sponsorowane.  >>>>> Informacje na stronie :  Tani hosting

• 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

tester padł z peclami :D

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności