Skocz do zawartości

Jedne z lepszych artykularni w Internecie.

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wiadomo miejsc pod unikalne artykuły jest naprawdę mało. Dlaczego? Na to pytanie niech każdy sobie sam odpowie. Założyłem ten temat, aby co jakiś czas dodawać tutaj moje zaindeksowane perełki. Nie jest to może potęga artykularni w Internecie ale spróbuję dać Wam coś dobrego.

Myślę, że wśród wszystkich tego typu blogów moje będą jednymi z najlepszych. Bardzo proszę, aby rozsądnie dodawać artykuły. Nie są to miejsca pod teksty dla wyszukiwarek (czytaj: przylepki, synonimy itd.). Będę mocno moderował te miejsca. Regulamin znajduje się na stronie.

Pamiętaj o jednym, chcę stworzyć coś dobrego dla wszystkich - uszanuj moją pracę. Jeżeli będzie za dużo z tym roboty to blogi będą płatne np: napisanie artykułu 1000 znaków z dodaniem = 5 zł netto.

Oto pierwszy blog:

-Delikatne.net.pl

Niedługo kolejne blogi... a jest ich bardzo dużo.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Dziękuję za dodane artykuły do pierwszego bloga, teraz zapraszam do kolejnego:

-Newsy.biz.pl

Tylko unikalne teksty, min 1000 znaków, 2 linki w treści. Regulamin na stronie

fajnie jakbys sobie np. wzial i przetlumaczyl, bo bot moze zbzikowac jak zobaczy "październik 5th" no chyba ze teraz sie tak pisze, albo "Read the rest of this entry »", pomysl takze czy licencja skorki ktorej uzywasz nie wymaga od Ciebie abys pozostawil do niej link ?

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

pomysl takze czy licencja skorki ktorej uzywasz nie wymaga od Ciebie abys pozostawil do niej link ?

Chodzi zapewne o Newsy.biz.pl - nie było tam linków w stopce.

Przetłumaczę. I tak troszkę już przetłumaczyłem... :D

Jeśli można to dwie uwagi:

1) Proponowałbym wprowadzić nakaz używania znacznika MORE i brak linków we wstępie

2) Czas akceptacji wpisu może wynosić do kilku tygodni. nie brzmi zbyt optymistycznie :D

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Dzisiaj musiałem anulować już wpis, bo znalazłem synonimka gdzie chrzest zamienił się na bierzmowanie itd.

1) Proponowałbym wprowadzić nakaz używania znacznika MORE i brak linków we wstępie

Od dzisiaj tak będzie!! Zostanie dopisane do regulaminu. :D:):yahoo:

2) Czas akceptacji wpisu może wynosić do kilku tygodni. nie brzmi zbyt optymistycznie

Obecnie moderuję codziennie. Do kilku tygodni to max.

Przydało by się również dodawanie zdjęcia do artykułu, trwa to chwilkę a ładnie wygląda jak się wejdzie na taki precel, i może jakieś komentarze pod postami np jeżeli ktoś komentuje innych udziela się na preclu to jego wpisy będą rozpatrywane w 1wszej kolejności.- taki mały bonus:)

Przydało by się również dodawanie zdjęcia do artykułu, trwa to chwilkę a ładnie wygląda jak się wejdzie na taki precel, i może jakieś komentarze pod postami np jeżeli ktoś komentuje innych udziela się na preclu to jego wpisy będą rozpatrywane w 1wszej kolejności.- taki mały bonus:)

taaa i jeszcze avatarki, galerie zdjec uzytkownikow, mozliwosc oceniania i komentowania zdjec, opcja zakupu malych ikonek precelkow za SMS'a 2PLN+VAT, no i jeszcze zmienic nazwe na www.nasz-precel.pl

to ma sluzyc jakiemus celowi, indeksowac sie, linkowac a nie byc portalem spolecznosciowym

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

. Nie są to miejsca pod teksty dla wyszukiwarek (czytaj: przylepki, synonimy itd.).

Oto pierwszy blog:

-Delikatne.net.pl

Niedługo kolejne blogi... a jest ich bardzo dużo.

Więc jak mówisz miszaqq to wrzucaj na niemoderowane zwykłe precle a wsumie była jakaś mowa o 5pln więc te Twoje 2pln jako propozycja za smsa to coś mało:)

• 2 tygodnie później...

neon103 to chyba nówki są i rozumiem, że będziesz linkował i rozwijał te projekty? Jeżeli miejsce jest wartościowe - mocne to możesz narzucić użytkownikom żeby się starali, w innym wypadku po prostu nie będzie im się chciało. Przy wprowadzeniu opłat ograniczysz spam, ale również zmniejszysz znacząco liczbę porządnych wpisów. Wg. mnie opłaty można wprowadzać w celu ograniczenia spamu, ale jak ma się już długotrwałą i pewną renomę. Na starcie może być to zabójstwo twojego precla.

to ma sluzyc jakiemus celowi, indeksowac sie, linkowac a nie byc portalem spolecznosciowym

W takim wypadku jak trafi na to moderator Googla, to kwalifikuje się na bana - skoro służy jednemu celowi sem/seo

2) Czas akceptacji wpisu może wynosić do kilku tygodni. nie brzmi zbyt optymistycznie :jezyk1:

święta prawda

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Tak, będą moderowane - w poczekalni jest 12-14 artykułów. Od poniedziałku zajmę się tym i zainstaluje wtyczki.

Następna sprawa - do artykułów będą musiały być dodawane zdjęcia.

Dlaczego od poniedziałku? Ponieważ mam wszystkie dane na laptopie, który pożyczyłem dziewczynie na wycieczkę, a wraca w niedzielę wieczorem.

Przepraszam za opóźniony czas moderacji, zawsze możecie dodać się do moich katalogów.

Edycja: będę miał 5 presell page publicznych, reszta idzie do seomatik.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności