Skocz do zawartości

Internal Server Error

wojtekk

Rekomendowane odpowiedzi

Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.

Please contact the server administrator, webmaster@xxx.pl and inform them of the time the error occurred, and anything you might have done that may have caused the error.

More information about this error may be available in the server error log.

Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to

handle the request.

nie ma to jak rano wstac i zobaczyc niespodzianke;)

z moich wczesniejszych obserwacji wynikalo, ze taki blad powoduje zle przekierowanie w .htacces ale... tym razem od kilku tygodni nie grzebalem w tym pliku wiec czy moze to byc jego wina? jesli calkiem wywale ten plik to strona glowna startuje, reszta dalej wisi

a teraz pytanie:) czy moze to byc jakis blad serwera czy jednak cos moglo sie jakims cudem stac z .htaccess?(ale ja nic nie modyfikowalem)

na innym serwerze taki sam .htaccess smiga ladnie

dopilar.pl

https://dopilar.pl/meskie-sprawy/titan-gel/

Portal o zdrowiu, odżywianiu i diecie - NaturaLab

wylaczylem proste adresy, wywalilem .htaccess i wszystko dziala ale potwornie dziwi mnie fakt, ze identyczny .htaccess na innym serwerze dziala, ten tez do dnia dzisiejszego dzialal ladnie... co sie moglo stac?

dopilar.pl

Inna konfiguracja serwera A w stosunku do B

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

zapewnoe robiono cos po stronie serwera, ja tak mialem w dreamhost, pewnego dnia sporo stron przestalo chodzi, okazalo sie ze przeniesiono moje strony na inny serwer

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Dzieki za rady, linijka po linijce zakomentowalem wpisy i znalazlem przyczyne(php_flag)

Support hostingu twierdzi ze takie wpisy nie mialy prawa nigdy dzialac u nich jednak troszke mnie to dziwi bo do wczoraj wszystko dzialalo;)

dopilar.pl

Dzieki za rady, linijka po linijce zakomentowalem wpisy i znalazlem przyczyne(php_flag)

Support hostingu twierdzi ze takie wpisy nie mialy prawa nigdy dzialac u nich jednak troszke mnie to dziwi bo do wczoraj wszystko dzialalo;)

Czuję się wywołany do tablicy i spieszę z wyjaśnieniem: takie wpisy nigdy u nas nie działały.

Dodatkowo, czego nie uzyskałeś w BOKu a możesz sprawdzić w logach błąd zaczął się pojawiać wczoraj ok godziny 23:07. W tym samym czasie edytowałeś również ten plik.. wciąż Cię to dziwi ? :)

Czuję się wywołany do tablicy (niejawnie ale czytałem ten ticket..) i spieszę z wyjaśnieniem: takie wpisy nigdy u nas nie działały.

Dodatkowo, czego nie uzyskałeś w BOKu a możesz sprawdzić w logach błąd zaczął się pojawiać wczoraj ok godziny 23:07. W tym samym czasie edytowałeś również ten plik.. wciąż Cię to dziwi ? :)

.htaccess zaczalem sie bawic dlatego ze pojawil sie blad, niestety nie jestem w stanie tego udowodnic tak samo jak nie moge udowodnic ze wczesniej na starym pliku wszystko ladnie dzialalo

nie wiem tylko jaki mialbym cel w klamstwie? nawet nie podalem nazwy firmy hostingowej wiec ani Was nie oczerniam ani korzysci z tego nie mam...

dopilar.pl

Błąd się pojawił po Twoich modyfikacjach :D Chcesz więcej danych to zapraszam na helpdesk do kontynuacji, prześlę wszystkie logi. Ja tylko sprawdziłem daty w logach jak to było a że akurat przeglądałem PiO.. no offence.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności