Skocz do zawartości

Pozycjonowanie a mailing

zamulek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Czy mailing może pomóc w ugruntowaniu pozycji strony internetowej ? Mam stronę internetową www.alkun.pl - po wpisaniu w google fraz pawilony handlowe, kioski handlowe - strona nie pozycjonuje tak jak powinna - tzn. zajmuje miejsca 7-13. Oczywiście interesuję mnie miejsca 7-10 na pierwsze stronie google.

Czy mailing, a co za tym idzie wejścia na stronę z alternetywnych IP, mogą pomóc w ugruntowniau pozycji tej strony ?

Albo może ktoś potrafi wyjaśnić do czego jest mailing ?

pozdrawiam

nie, nie ma to nic wspolnego, mailing zwiekszy tylko ogladalnosc i jak masz dobra strone to zyskasz kilku powracajacych userow

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Jeśli po mailingu pojawią się linki na innych stronach to tak, ale jeśli będą to "tylko" wejścia to nie ma szans na podniesienie pozycji.

Wykonam: Linki z forów/blogów, tematy, posty, komentarze, mocne i stałe linki.

Synchron.pl - skuteczne pozycjonowanie - referencje, duże doświadczenie, wystawiam fv - gg:8897114

linkować z dobrych stron, czyli katalogi...

To ja już nie spytam jakie uważasz za te złe :blush:

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności