Skocz do zawartości

Błąd logowania AdSense.

tomekg

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Coraz mniej ostatnio siedze w SEO ale adsense jeszcze coś tam mnie cieszy... :D wczoraj w ramach tworzenia zaplecza pod sklep na blogspocie zalozylem nowe konto ( na inny e-mail ) i zrobilem bloga... i bardzo sie zdziwilem ze gdy logujac sie wieczorem na konto AS dostaje komunikat "The username or password you entered is incorrect." a potem gdy chce e-mailem hasło to "No such account found"

Dodam że reklamy wyświetlają się normalnie, a loguje się starymi danymi - jedynie co się zmieniło od wczoraj rano to to że założyłem konto blogspot.com na inny e-mail...

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Konto na blogspot.com niema żadnego wpływu na AdSense.

Sprawdź czy aby na pewno, używasz prawidłowych danych do logowania.

https://www.google.com/adsense/support/bin/...=8430&hl=pl

ostatecznie jest też https://www.google.com/adsense/support/bin/..._password_login

logo-stat4seo-blue-small.png

Czy u was też znikło automatyczne logowanie na Adsense? Teraz za każdym razem muszę wpisywać login i hasło, a opcji "zapamiętaj" nie ma...

Katalog stron - Domena 2003, sukcesywnie linkowany katalog stron. Max. 1 link wych.

Konkurs Piosenki Eurowizja -

Eurowizja

Czy u was też znikło automatyczne logowanie na Adsense? Teraz za każdym razem muszę wpisywać login i hasło, a opcji "zapamiętaj" nie ma...

Ja sobie nie przypominam żeby było automatyczne logowanie, odkąd pamiętam za każdym razem wpisywałem login i hasło.

A co do problemów z logowaniem do adsense to jakiś czas temu też miałem z tym problem, pomimo prawidłowego wpisywania hasła za każdym razem wyskakiwał mi komunikat że hasło jest błędnie wpisane, dopiero zgłoszenie googlom problemu i kilkukrotna zmiana hasła spowodowała że uspokoiło się

@XAroX możesz napisać coś więcej na ten temat?

Ratownik medyczny o swojej pasji, pracy i nie tylko polskim ratownictwie medycznym. Prowadzi także szkolenia z pierwszej pomocy i projektuje koszulki ratownictwo medyczne dla ratowników, pielęgniarek i innych medycznych specjalistów.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności