Skocz do zawartości

Kopia strony z 02.2004r i inne dziwne rzeczy ...

dhryn

Rekomendowane odpowiedzi

Kilka pytań i prośbę o diagnozę.

Mam stronę np. A.pl robię przekierowanie na A.com.pl (bo chcę korzystać z tej drugiej domeny i ją promować). Czekam aż Google wejdzie i przeindeksuje z pl na com.pl. No cóż minęło już 2,5 tygodnia i rezultaty są jakieś nieco dziwne.

1) Po wpisaniu w google nazwy domeny A.pl i sprawdzeniu kopii strony pokazuje mi się wersja tej strony ale z początku 2004r (jeszcze tydzień temu była aktualna). Dlaczego?

2) Liczba podstaron jest baz zmian ale mam tam tylko same adresy (nie ma tytułów stron czyli jedynie www.A.pl/product_info.php?cpath=......

Dlaczego???

3)Domena A.com.pl została zauważona przez goolge ale zczytał tylko około 300 podstron a całej reszty około 3000 - nie. Dlaczego?

Dodam jedyne, iż taki sam manewr wykonałem dla innej domeny i wszystko było i jest ok. Google odwiedza ją regularnie. Jedyna różnica to to liczba podstron. W tej ostatniej jest około 400.

Wnioski: strona A.pl staje się niewidoczna a A.com.pl jest zaindeksowana częściowo. Za chwilę mogę przestać istnieć.

Proszę o poradę i pomoc w sprecyzowaniu co się dzieje?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności