Skocz do zawartości

Katalogowanie

groscheck

Rekomendowane odpowiedzi

jak przejzysz topowe katalogi zobaczysz ze jest kilka za pr4 nawet platnych opartych na qlwebie

to co je odroznia to jednak to ze ich wlasciciele o nie dbaja. moderacja + wlasna inwencja tworcza (katalogi te widac ze sa zmodyfikowane aby odstawaily od 2k innych na tym skrypcie) i efekt taki a nie inny

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Chciałbym sprostować pytanie. Czy jeżeli kataloguje stronę www.nazwastrony.pl to jeżeli będę chciał zmienić jej całkowity wygląd czyli zrobię od nowa stronkę i wrzucę ją pod ten sam adres www.nazwastrony.pl to czy będę musiał ją katalogować od zera czy bede miał już jakiś tam PR?

Linki zostaną linkami do Ciebie czyli nic się nie zmieni, a jeśli chodzi o pozycję i wejścia na twoją stronę, to wszystko zależy jak i czy przebudujesz strukturę linków na stronie

najpierw domenę się zgłasza do bazy google.pl/addurl
to chyba żart był, ja jeszcze nigdy nic nie zgłaszałem

wystarczy nie tylko do samej indeksacji ale także pozycjonowania strony, warunek wpis w katalogu musi być zaindexowany przez google , właśnie dlatego istnieje coś takiego jak dopalanie wpisów

czy wszystkie wpisy do katalogów trzeba dopalać ?

nie koniecznie, z czasem przy "mocnych" katalogach same sie zaindexują , dopalanie wpisów skraca czas oczekiwania

Marketing internetowy dla firm

Chciałbym sprostować pytanie. Czy jeżeli kataloguje stronę www.nazwastrony.pl to jeżeli będę chciał zmienić jej całkowity wygląd czyli zrobię od nowa stronkę i wrzucę ją pod ten sam adres www.nazwastrony.pl to czy będę musiał ją katalogować od zera czy bede miał już jakiś tam PR?

Nie wiem, czy dobrze Cię rozumiem, ale jeżeli tak, to powinieneś trochę poczytać najpierw...

Odpowiedź: Nie będziesz musiał katalogwać od zera

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności