Skocz do zawartości

Googlebot odwiedza stroną, ale nie indeksuje jej.

Pawel__

Rekomendowane odpowiedzi

Zaindeksuje spokojnie. Dodawaj systematycznie dalej. No chyba, że Ci się trafiła zbanowana domena, ale pewnie nie. Pozycjonowanie wymaga przede wszystkim cierpliwości. Tym bardziej jeżeli jesteś początkujący.

P.S.

Postawisz skrzynkę Johny Walkera to Ci ją zaindeksujemy jutro ;)

- Żart oczywiście ;)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

https://www.google.pl/addurl/

i do 2 dni bedzie w indexie;)

z tego co pamiętam to bez podlinkowania, samo takie zgłaszanie nigdy nie działało, chyba że się coś ostatnio zmieniło???

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Webbest.eu

i do 29 dni chciałeś napisać. Ja zrobiłem test i zaindeksowało w po 3 tygodniach. W dodatku krótkotrwale (kilka dni po tym w indeksie nie było). Bez linków ani rusz!

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

ja prawie miesiąc temu dodałem stronkę do google i ją zacząłem dodawać do katalogów, forów itp.

Dopiero jakieś 5 dni temu google poinformowało mnie że strona jest w indexie, ale żadna podstrona nie była jeszcze zaindeksowana.

Dopiero 3 dni temu zaczęło mi indeksować strony. Nie mam pojęcie dlaczego tak długo.

Dzięki za tak szybkie odpowiedzi! !!!

Czy meta tagi masz ustawione na index,all/index,follow. I czy jest juz jakas tresc na forum i jakies linki z poza katalogow? Polecam dodach chociaz z 2 linki poza katalogi to google to potraktuje lepiej i zaindeksuje:)

Nie bardzo wiem o chodzi, ale w panelu administratora forum mam opcję meta keywords i tam wspisałem wyrazy, które mają być pozycjonowane, czy jest ustawione na index,all/index,follow - niewiem. Na forum jest mało treści, ponieważ o forum wie mało osób :)

Zgodnie z twoją sugestią, kupiłem link na 60 dni (strona PR=3, 3,5 tyś stron indeksowanych przez google).

CYTAT

Googlebot odwiedza mają stronę codziennie, ale jej nie indeksuje.

Masz na myśli podstrony czy w ogóle na zapytanie site:twoja-domena.pl nic się nie wyświetla?

zapytanie site:twoja-domena.pl w google nic nie pokazuje, natomiast w statystykach, które mam podpięte do konta hostingowego widać, że googlebot odwiedza większość podstron forum. Obecnie moje forum google odwiedziło 232 razy.

To zrobiłem odrazu po uruchomieniu forum :)

Zapomniałem napisać w pierwszym poście.

---------------

Sprawdziłem przedchwilą, dalej brak strony w google.

najwyrazniej ja mam jakies szczescie:)

oczywiscie nie jest to tak, ze dodaje strone i jej nie linkuje tylko jedno i drugie i efekty bardzo szybko przychodza

wojtekk to nigdy nic nie dawało (przynajmniej nie w jakiś zauważalny sposó!!! prawdopodobnie Ci po linkach zaindeksowało, a to był zbieg okoliczności.

Webbest.eu

Chciałbym się pochwalić, google złapało moją stronę!!!

I teraz mam pytanie, gdzie zmienia się by zamiast takiego opisu w google:

Wątek w którym uczestniczyłeś. Normalny wątek. Gorący wątek (Więcej niż 15 odpowiedzi) Bardzo gorący wątek (Więcej niż 25 odpowiedzi). Zamknięty wątek ...

wyświetlało się np.:

Forum dyskusyjne na temat xxx, znajdziesz tu bla bla bla, wiecie o co chodzi :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności