Skocz do zawartości

Katalogi akceptujące podstrony

Grumpy

Rekomendowane odpowiedzi

Moze dodalbys podstrony w skrypcie Seokatalogu? Jak to jest np w linkbid, przyklad takiego katalogu:

https://www.adslevel.com/1106/Moderowany-katalog-stron.html

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Też marzę o spisie katalogów, gdzie można dodawać podstrony. Wiadomo o co chodzi - blogi. SeoKatalogów jest jeszcze trochę mało.

Coraz popularniejsza spedycja drobnicowa dla drobnych przedsiębiorstw.

Nie warto aby przez niewymieniane filtry samochodowe, Twój samochód uległ awarii.

Pamiętaj - wkręty są do wkręcanie, nie do wbijania młotkiem.

• 3 tygodnie później...
  • 3 lata później...

Też marzę o spisie katalogów, gdzie można dodawać podstrony. Wiadomo o co chodzi - blogi. SeoKatalogów jest jeszcze trochę mało.

Nie zawsze tak jest - są przypadki np. sklepów jednej branży które produkują odmienne firmowe produkty i w podkatalogach chcą dodawać do katalogów konkretne produkty konkretnej firmy. Dlatego blog nie jest też oczywistym powodem takiego rozwiązania.

Sorki za odpowiedź na tak stary wpis ale ktoś kto tu trafi powinien mieć szerszą perspektywe.

Pracuje... pracuje... pracuje... ZIBICOM

Jak mi się uda to do końca tygodnia zrobię stronę - spis wszystkich grup katalogów. Ostatnio powstaje coraz więcej takich grup i aż ciężko się połapać gdzie co i jak. Mam nadzieję, że jak spis się przyjmie to każdy kto założy nową grupę sam ją zgłosi i będzie to w miarę aktualny spis.

Co do katalogów akceptujących podstrony to chyba wszystkie grupy na wp-kat przyjmują podstrony.

"Ja nie bywam w kuluarach, nie wiem gdzie to jest. Bywam w innych miejscach w innym towarzystwie..." SEO Norris - cytat roku 2014
"Dlatego dużo firm i freelancerów zajęło się pp, nie poradzili sobie z klientami i aktualizacjami algo." Cytat wszech czasów!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności