Skocz do zawartości

[wykonam] teksty, strony tematyczne

stats1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam serdecznie,

WYKONAM:

1. Teksty:

- do stron zapleczowych,

- na blogi, serwisy internetowe, wartościowe strony,

- do precli (opcja zarówno samego artykułu, jak i dodanie artykułu).

2. Strony tematyczne pod zaplecze lub SWL

- oparte na darmowych szablonach,

- unikalne meta-tagi dla każdej podstrony,

- możliwość napisania bardzo wartościowego merytorycznie tekstu.

ZE SWOJEJ STRONY GWARANTUJĘ:

- terminowe wywiązywanie się ze zleceń,

- możliwość podpisania umowy o dzieło/zlecenie lub wystawienie zlecenia jako przedmiotu na aukcji Allegro,

- bardzo dobra jakość tekstów (żadnego lania wody) - w przypadku, gdy będzie Ci na tym zależeć

- dłuższą współpracę - jeśli będziesz taką zainteresowany

Cennik zarówno tekstów, jak i stron uzależniony jest od jakości merytorycznej, jaką sobie zażyczysz, oraz długości tych tekstów.

W przypadku pojedynczych zleceń i łatwej tematyki, cena za 1000 znaków bez spacji wynosi 1,5 zł.

Zapraszam serdecznie do współpracy. Jeśli zależy Ci na terminowym wykonywaniu prac, zgłoś się do mnie. Jestem studentem zaocznym informatyki i chętnie popracuję, by sobie dorobić. Mam również pojęcie o SEO, ponieważ na ten temat przygotowuję pracę inżynierską.

Nie wystawiam faktury vat, możliwość podpisania umowy.

Kontakt:

PW lub Mail: 1st.wojtek@gmail.com

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności